Mattips

Mary Evelyn

Glad i forumet
Ser vi er flere her som har barn dom reagerer på MYE av det vi spiser. Jeg unngår nå alt av frukt og grønnsaker bortsett fra agurk, samt nøtter, sesamfrø, solsikkekjerner og mandler. Siden det er sitronsyre og/eller hvitløkspulver i det meste av ferdigmat er det kun mat fra bunn her nå. Heldigvis er vi ikke helt uvant med det fra før av. Kommer til å teste flere ulike typer frukt/grønnsaker fremover, mn det ser foreløpig dårlig ut.. Godt vi har vitamintilskudd å få tak i!
Tenkte vi kunne ha en tråd her med tips til hva vi kan spise/lage? Sikkert mye kreativt ute å går:-)

Vi spiste igår biff til kvelds. Ris, biff, agurk og sky fra stekingen til meg. Var veldig godt:-)

Ellers av kveldskos har vi lagd viltpizza: rein/elgkjøtt, bacon og kantarell til fyll, og masse mozzarella på topp for saftigheta. Nydelig!
Forutsetter jo at de tåler sopp da. Og tåler ungen litt løk er jo det enda bedre!
 
Back
Topp