Hei dere,
Jeg har vært så uheldig og har fått matforgiftning. Jeg og mannen tok frem vårruller fra fryseren og stekte disse i olje. Helt ærlig så vet vi ikke om det var rått inni, fordi vi ikke merket noe rart med vårrullene da vi spiste dem.
Mannen våknet midt på natten med diaré og oppkast, mens jeg hadde milde symptomer med diaré og kvalme.
En runde på internett ga meg skrekkhistorier om toxoplasma og listeriabakterien, så jeg ringte legevakten og spurte om det må gjøres noe tiltak hvis jeg fikk i meg disse mikroorganismene. Men sykepleieren ba meg senke skuldrene og ikke lese så mye på internett. Det eneste tiltaket var rehydrering.
Nå er jeg galt bekymret for lille baby i magen. Har vært oppe siden kl4 og ikke kjent noe liv i magen. Fra tidligere har jeg kjent liv hver dag, men ikke noe særlig mønster i forhold til døgnrytmen.
I disse juletider så er det umulig å få snakket med fastlege og jordmor. Hva bør jeg gjøre videre?
Setter pris på alle svar!
Jeg har vært så uheldig og har fått matforgiftning. Jeg og mannen tok frem vårruller fra fryseren og stekte disse i olje. Helt ærlig så vet vi ikke om det var rått inni, fordi vi ikke merket noe rart med vårrullene da vi spiste dem.
Mannen våknet midt på natten med diaré og oppkast, mens jeg hadde milde symptomer med diaré og kvalme.
En runde på internett ga meg skrekkhistorier om toxoplasma og listeriabakterien, så jeg ringte legevakten og spurte om det må gjøres noe tiltak hvis jeg fikk i meg disse mikroorganismene. Men sykepleieren ba meg senke skuldrene og ikke lese så mye på internett. Det eneste tiltaket var rehydrering.
Nå er jeg galt bekymret for lille baby i magen. Har vært oppe siden kl4 og ikke kjent noe liv i magen. Fra tidligere har jeg kjent liv hver dag, men ikke noe særlig mønster i forhold til døgnrytmen.
I disse juletider så er det umulig å få snakket med fastlege og jordmor. Hva bør jeg gjøre videre?
Setter pris på alle svar!
