Jeg sliter litt med å holde ett sunt og variert kosthold, formen er så dårlig at jeg strever med å stå oppreist lenge nok til å lage gode næringsrike måltider. Tips til enkel og sunn mat? Hva spiser andre mye av i graviditeten?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notat: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Her er det stort sett beige mat som frister.. prøver å fylle på med råvarer feks kokt egg eller eggerøre. rå grønnsaker er jo kjempebra og du trenger jo ikke stå å kutte lenge, bare ta hele gulrøtter liksom. Anbefaler ovnsbakt mat, feks søtpotet kan du bake hel eller dele i to og bake lenge. Vi pleier å kjøpe kjøttboller på Kiwi som bare inneholder kjøttdeig og krydder, de er bare å bake i ovnen. Ovnsbakt fisk er også fort å bare slenge i ovnen. Ikke blir det mye oppvask heller! Hvis kjøleskapsgrøt/chiapuddig frister er det jo fort gjort å røre på kvelden og spise neste dag.Jeg sliter litt med å holde ett sunt og variert kosthold, formen er så dårlig at jeg strever med å stå oppreist lenge nok til å lage gode næringsrike måltider. Tips til enkel og sunn mat? Hva spiser andre mye av i graviditeten?
Jeg spiser som ellers, så mine tips der er kanskje ikke så relevant for deg (siden å stå oppreist over tid er krevende).Jeg sliter litt med å holde ett sunt og variert kosthold, formen er så dårlig at jeg strever med å stå oppreist lenge nok til å lage gode næringsrike måltider. Tips til enkel og sunn mat? Hva spiser andre mye av i graviditeten?
Her lages det meste av proteinene i air fryeren (kylling, svin, fisk ++) så grønnsaker/poteter ovnsbakt. Utrolig lettvint, kjapt og lite krevende.Jeg sliter litt med å holde ett sunt og variert kosthold, formen er så dårlig at jeg strever med å stå oppreist lenge nok til å lage gode næringsrike måltider. Tips til enkel og sunn mat? Hva spiser andre mye av i graviditeten?
Jeg bruker en del fryste bær og koker det først Det kan være bakterier og virus fra landene de kommer fra (hepatitt A og norovirus) har jeg lest.Mange gode forslag her! Jeg spiser også likt som før graviditet, og har fokus på å spise råvarebasert. Tips: pinsa bunn fra rema 1000, er en pizzabunn så det er veldig enkelt å slenge på noe tomatsaus og det fyllet du ønsker.
Lurer på en ting- hva gjør dere med smoothie? Spiste dette en del før, men ser at man egentlig må koke fyrste bær og frukt, gjør dere det?
Takk for svar. Blir ikke smoothien kjip med varme bær? Har du i isbiter?Jeg bruker en del fryste bær og koker det først Det kan være bakterier og virus fra landene de kommer fra (hepatitt A og norovirus) har jeg lest.
Jeg har ikke prøvd i smoothie men rører bærene inn i protein-yoghurt med granola til frokost hver morgen. Bærene bli ikke kjipe da i alle fall. Men kan være lurt med isbiter i smoothie ja!Takk for svar. Blir ikke smoothien kjip med varme bær? Har du i isbiter?
Huff så leit, men da er vi flere i samme båt håper det snur fort! Her har det heldigvis snudd litt for min del, så har en del aversjoner mot en del matvarer, men enkle ting uten for mye smak spiser jeg godt av nåJeg må bare beklage min kommentar her 19 august hvor jeg skriver at jeg spiser likt som før graviditet og har fokus på råvarer etc. jeg trekker det tilbake. Nå har jeg også blitt dårlig og alle planer om hvor sunn jeg skulle være i svangerskapet er kastet. Nå handler det om å overleve. Så unnskyld for min naive og ikke hjelpsomme kommentar haha
Oj, shit, jeg visste ikke at man må koke det først, det har ikke jeg gjort!Mange gode forslag her! Jeg spiser også likt som før graviditet, og har fokus på å spise råvarebasert. Tips: pinsa bunn fra rema 1000, er en pizzabunn så det er veldig enkelt å slenge på noe tomatsaus og det fyllet du ønsker.
Lurer på en ting- hva gjør dere med smoothie? Spiste dette en del før, men ser at man egentlig må koke fyrste bær og frukt, gjør dere det?
Det er nok ikke krise. Det anbefales generelt for alle å koke utenlandske bær. Jeg har aldri gjort det og aldri blitt syk av det. Man skal jo være ganske uheldig. Du ville nok merket det til nå om du ble syk, så det har nok gått helt fint Men som et føre-var-prinsipp har jeg hittil droppet å lage og kjøpe smoothie av fryste bærOj, shit, jeg visste ikke at man må koke det først, det har ikke jeg gjort!
Vi ble matforgifta av fryste First price jordbær! Anbefales å koke! Følte en stund at både doen og jeg kom til å miste livetDet er nok ikke krise. Det anbefales generelt for alle å koke utenlandske bær. Jeg har aldri gjort det og aldri blitt syk av det. Man skal jo være ganske uheldig. Du ville nok merket det til nå om du ble syk, så det har nok gått helt fint Men som et føre-var-prinsipp har jeg hittil droppet å lage og kjøpe smoothie av fryste bær
Samme! Vil helst ha varmmat til alle måltiderVi ble matforgifta av fryste First price jordbær! Anbefales å koke! Følte en stund at både doen og jeg kom til å miste livet
Jeg takler ikke kake lengre, holder på å spy når jeg får krem i munnen
Er negativ (blir sann "blæææh") til brødmat og vil aller helst kun ha middagtil alle måltid
Nam!! Men er det ikke slik at pasta ikke bør oppbevares for lenge? Eller går det fint så lenge det er i kjøleskap?hvis du ikke orker selv, få mannen eller noen andre til å lage en større bolle med pastasalat og/ eller brokkolisalat! Da kan du jo ta ut i mindre porsjoner og spise når det passer deg Her er også mat vanskelig, så mannen lager det meste til meg, da jeg kaster opp om jeg blir stående for lenge selv
Anglamark sine blåbær er svenske. Usikker på jordbærene, men de er økologiske. Så tenker det går helt fint å bruke de uten å koke dem først. Alternativt kan du legge dem i eplesidereddik og vann i 10 min før du skyller og har i blenderen.Mange gode forslag her! Jeg spiser også likt som før graviditet, og har fokus på å spise råvarebasert. Tips: pinsa bunn fra rema 1000, er en pizzabunn så det er veldig enkelt å slenge på noe tomatsaus og det fyllet du ønsker.
Lurer på en ting- hva gjør dere med smoothie? Spiste dette en del før, men ser at man egentlig må koke fyrste bær og frukt, gjør dere det?
Tror det bare er romtemperert pasta man skal være forsiktig med. Her varer en pastasalat sjeldent mer enn 3-4 dager, da det er populært når det lages. Setter kjølig med en gang vi har tatt ut det vi skal spiseNam!! Men er det ikke slik at pasta ikke bør oppbevares for lenge? Eller går det fint så lenge det er i kjøleskap?