Mat og drikke til fødebag

En tråd i 'Februar 2020' startet av Tekopp, 7 Jan 2020.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Tekopp Forumet er livet Septembergull'17 Februarbarna 2020

  Hva har dere tenkt å ha med til fødsel (og eventuelt barsel)?

  Jeg driver og tenker på å kjøpe inn litt snop og kanskje en energidrikk eller to, men ingen klare ideer. Eneste som må være med er ei stor, god vannflaske.
   
 2. Hjertemor Forumet er livet Tilgangsansvarlig Mailykke 2018 Sommerfuglene Himmelbarn Februarbarna 2020

  Har du sjekket hva kiosken på sykehuset har og priser? Jeg tar med kun det som de ikke har der, for kiosken var ikke så dyr som jeg trudde. Så har med lovehearts for halsbrann, og energibarer uten sukker. Energidrikk skal jeg ikke ha, for husker sist at kroppen reagerte på det. Ta takker jeg nok heller ja til en kaffe med masse melk :p
  Har med vannflaske, men fikk muggesist, en med saft og en med vann. Men tuteflaske skal jeg ha med så enklere å drikke når man ligger ;)
   
 3. Vbt Elsker forumet Marsboerne 20 18 Himmelbarn Februarbarna 2020

  Har pakket, en boks Pringles (ikke det beste potetgullet, men blir ikke knust pga boksen), en flaske sukkerholdig brus, noe nøtter og litt sjokolade. Love hearts har jeg alltid i veska mot halsbrann.
  Og vannflaske selvsagt
   
 4. Jolanda Forumet er livet Desemberlykke2017 Februarbarna 2020

  .
   
  Last edited: 5 Sep 2020
 5. Lille_Luring Forelsket i forumet MayDay2021

  Jeg skal ha med energidrikk, nøtteblanding, druer og en pakke spekeskinke for det har jeg savnet hele svangerskapet! En flaske brus og en vannflaske. Tenkte å kjøpe resten på kiosken på sykehuset om det er noe mer jeg vil ha, som f.eks baguett med pålegg e.l.
   
 6. Mrs_F Gift med forumet ♡Julekulene 2021♡ Februarbarna 2020

  Ikke tenkt på mat eller drikke utenom vannflaske:) Men mulig jeg pakker med Pepsi Max og en sjokolade så mannen slipper å dra ned i kiosken med engang:p
   
 7. Tekopp Forumet er livet Septembergull'17 Februarbarna 2020

  Ikke sjekka kiosk, men tenker at den ikke er åpen hele døgnet, og ikke sikkert jeg vil sende sambo avgårde for å fikse noe til meg heller...
  Er ikke så opptatt av pris heller av hva som er praktisk :)
   
  • Liker Liker x 1
 8. Tekopp Forumet er livet Septembergull'17 Februarbarna 2020

  Må se på å pakke med meg noe salami, savner det ille mye om dagen.
   
  • Liker Liker x 1
 9. FrkVerpesyk Gift med forumet Marsboerne2017 Februarbarna 2020

  De andre gangene har jeg bare pakket en «mulepose» med nøtter, rosiner og litt sjokolade i biter pluss en gatorade og vannflaske, så blir vel noe tilsvarende denne gangen tenker jeg.
   
  • Liker Liker x 1
  • Morsom Morsom x 1
 10. Eliz92 Forumet er livet Marsboere 2020 Marsmellows-15 Februarhjertene2017 Januar 2017 Februarlykke 2015 Februarbarna 2020

  Har hatt lite med meg, sist hadde jeg en sjokoladeplate og en pose med Ostepopp xD ingenting ble brukt. Første gangen måtte mannen på butikken å kjøpe drikke
   
 11. Mamashark Forelsket i forumet Februarbarna 2020

  Har aldri pakket med noe å spise/drikke.. får ikke akkurat så god matlyst på sykehus eller under fødsel. Fødte forrige på en melonyoughurt som jeg spiste i bilen på vei til føden :hilarious:
   
 12. Tekopp Forumet er livet Septembergull'17 Februarbarna 2020

  Sist kasta keg opp alt her prøvde å spise i 24t før fødsel ca, så fødte vel på litt saft fra sykehuset :p

  Men, under fødsel trenger jeg ikke å tenke på blodsukker, og etter å ikke ha spist snop siden starten av desember tror jeg noe må snake seg med :D
   
 13. inux Forelsket i forumet

  Kommer sikkert til å ta med en flaske brus og litt sjokolade og nøtter eller noe, men blir det som sist kommer jeg ikke til å få bruk for det. Klarte bare å drikke vann, prøvde litt saft men synes det ble kvalmende. :)
   
  • Vinner Vinner x 1
 14. Nr.4PåVei Betatt av forumet

  Kommer ikke til å ha med noe annet enn vannflaske. Aldri hatt lyst på noe å spise under de andre fødslene hvert fall, da har jeg bare måttet tvinge i meg en brødskive eller litt frukt nå og da, og det har de på sykehuset. Juice har jeg drukket litt av, men det har de jo også der.
  Men jeg skal ha med skivet spekeskinke til etter fødsel:hilarious:
   
 15. Minlillenr3 Elsker forumet Februarbarna 2020

  Skal kun ha med vannflaske lettere å drikke fra enn glass:hilarious: Spiser aldri under fødsel. Ellers er det kiosk på sykehuset vet jeg hvis jeg absolutt vil ha noe når jeg er på barsel :)
   
 16. Engodnrto Glad i forumet Marsboere 2020 Maiblomstene 2017 Sommerfuglene 2017 Februarbarna 2020

  Skal ha med Pepsi Max, druer, Daim-sjokolade, nøtter og spekeskinke :cat: skal føde på Ullevål, og der er det en kiwi på området som jeg i verste fall kan sende mannen bort på, om suget etter noe annet skulle bli for stort :hilarious:
   
 17. Spitsbergen Forelsket i forumet

  Kommer ikke til å ta med noe til fødsel, gikk så fort sist at rakk ikke tenke på verken mat eller drikke. Skal ta med spekeskinke og min mors hjemmelagde flatbrød til etter fødsel, så får sambo ut og kjøpe seterrømme.
   
  • Liker Liker x 2
 18. Toffifee Forumet er livet Januarlykke 2020 Februarbarna 2020

  Sist pakka jeg med meg masse chips og sjokolade og det hadde jeg egentlig tenkt å gjøre nå også, men når jeg tenker etter så spiste jeg igrunnen ingenting gjennom hele fødselen... Jeg var så kvalm mens det stod på. Det eneste jeg hadde lyst på var vann :p Mannen spiste litt sjokolade da, så blir vel for hans del egentlig... :hilarious: Kunne kanskje tenkt meg å tatt med noe brus, men den blir vel bare varm av å ligge og da er den ikke så god :rolleyes:
   
 19. Eliz92 Forumet er livet Marsboere 2020 Marsmellows-15 Februarhjertene2017 Januar 2017 Februarlykke 2015 Februarbarna 2020

  Jeg hadde med Ostepopp for tiden etterpå, på barsel xD ikke selve fødselen xD
   
 20. Toffifee Forumet er livet Januarlykke 2020 Februarbarna 2020

  Jeg var igrunnen kvalm i 3 måneder etter fødsel og fikk såvidt ned noenting de første månedene, så tror ikke jeg trenger så mye ostepop da :laughing002
   

Del denne siden