Mat...’

En tråd i 'April 2018' startet av 9-2, 21 Nov 2018.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. 9-2 9-2 *Aprilbaby 2018*

  Etter to mnd med grøt virker lille ganske matlei.. med en tann som nettopp har sett dagens lys så har det blitt grøt, mos, mat i feederen og nå har hun fått skive med leverpostei eller prim. Sist nevnte er veldig populært!!!
  Men jeg trenger litt inspirasjon, så hva spiser deres små til frokost og kvelds???

  Typisk dag her er
  Frokost: først litt grøt så litt skive og eventuelt litt banan.
  pupp før soving
  Middag: middagsglass
  pupp før soving
  Mellom måltid: banan, smoothie eller «ostepop»
  Kvelds: først litt grøt så litt skive.

  Vann til måltidene.

  Hvordan er deres dag?
   
 2. Mammatil1.2018 Flørter med forumet

  Mini her fikk grøt og likte det godt, og så begynte med middagsmos og han likte det. Men når tenna var på vei opp så ville han ikke ha noe fast føde i 2 dager. Og etter det bare stresser ha når han får grøt eller mos med skje. Får han noe tyggbart som han kan holde selv går det inn på høykant. Så fort at det kommer på høykant ut igjen :hilarious: mem siste uka har han bare fått brødskive. Han nekter alt annet, og spiser mellom halv til hel skive uten skorpe hvert måltid. Med vann ved siden av. Veldig god på å tygge og svelge unna skiva, så ingenting blir spyttet ut igjen. Han koser seg så med skiva med leverpostei så jeg lar han spise det. Selvom det er til hvert måltid. Tilbyr og grønnsaker, frukt og det vi har til middag. Han kan smake og spise litt men det er brødskiva han venter på hver gang :p
   
 3. 9-2 9-2 *Aprilbaby 2018*

  Hehe, godt å høre det er flere som er på skive med leverpostei kjøret ;):hilarious:
   
  • Liker Liker x 1
 4. Catzer Forelsket i forumet *Aprilbaby 2018*

  Her er det mest grøt til frokost og kvelds, vi har også havnet på leverpostei kjøret:hilarious: Ellers spiser han skive med makrell i tomat, banan eller avokado. Tenkte å lage bananlapper nå. Til lunsj spiser han enten skive eller grønnsaksmos, og så lager jeg forskjellig til middag. Får frukt til dessert.
   
  • Liker Liker x 1
 5. Pinnsvinet Glad i forumet Novemberlykke 2020

  Forsøkte oss på brødskive i går for første gang med leverpostei. Hun er 7mnd. Fikk en liten bit, kanskje fem millimeter stor. Hadde den lenge i munnen før hun brakk seg og etterpå kastet opp litt melk fra tidligere amming.. Fra før han hun fått grøtt og moset frukt og grønnsaker. Tips til å få til brødskive? Er jo kjekt å få i seg leverpostei for jerninnholdet hvert fall. :)
   
 6. Mammatil1.2018 Flørter med forumet

  Her begynte han på full 1cm x 1cm bit. De må jo lære å bevege magen i munnen og tygge, og det er visst lettere med stor enn liten bit
   
 7. Catzer Forelsket i forumet *Aprilbaby 2018*

  Har ikke gjort det selv, men har lest at noen har morsmelk eller mme på skiven i begynnelsen. Vet ikke om det gjør det noe enklere jeg da . :p
   
 8. Pinnsvinet Glad i forumet Novemberlykke 2020

  Takk for svar!! Da prøver vi det.
   
 9. Ellemelle92 Flørter med forumet

  Her går det mye i fruktmos med havregryn da lille har slitt så mye med hard mage og forstoppelse. Grønnsaksmos/middagsglass til middag da. Men har nylig begynt å lage hirsegrøt til han til kvelds, har aprikos i grøten så det blir litt mer smak!
  Tenkte å prøve oss på litt eggerøre og søtpotetlapper osv til frokost snart. Men kan ikke innføre så mye nytt i gangen. Så blir det brødskiver etter hvert til frokost :)
   
 10. Pinnsvinet Glad i forumet Novemberlykke 2020

  Nå går det bedre :D Oppe i fem biter :D
   
  • Liker Liker x 1

Del denne siden