Mannen skal på utdrikningslag i amsterdam

En tråd i 'Familieliv og samliv' startet av nybakt.mamma, 17 Mar 2019.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Nordlys2018 Forumet er livet ❤️ Septemberlykke 2020 ❤️

  Nei, jeg har aldri hørt om noen farlige konsekvenser av det utover de som tar uregulert marihuana (noe man ikke får når man kjøper det i Nederland hos offisiell forhandler) med ukjent høyt THC-nivå, og dermed kan utløse ukjente psykotiske tilstander som ev. ville kommet ut noe senere i livet. I forhold til alkohol, ibuprofen, til og med paracetamol - er marihuana svært ufarlig. Ikke kan du overdose og ikke blir du destruktiv (slik folk gjerne blir av alkohol).

  Tja, det har du rett i :) Men jeg ser for meg at enkelte menn kan falle for psykisk trøkk når mange menn og mye alkohol er mikset sammen... Derfor forstår jeg at man som konemor kan føle seg stresset av at mannen drar på strippeklubb.
   
  • Liker Liker x 1
  • Uenig Uenig x 1
 2. Gundalillblåsokk Glad i forumet

  Er en episode frustrerte fruer om det tema! Mike er tidvis og tar seg en øl på ei strippebule. Susan synes ikke det er greit.
  Mike sier "man ser jo bare, er ikke noe mer enn det"

  Så neste gang han er innom stiller Susan opp på scenen som "Miss Fix-it" og danser rundt stangen og begynner å kle av seg. Da er det IKKE greit for Mike lenger, selvom de andre mennene bare ser!

  Mann min var på jobbtur i Amsterdam for noen år siden. Han og ett par andre gikk tilbake på hotellet når de andre dro på strippeklubb. Jeg hadde ikke vært særlig blid om han dro på strippeklubb.

  Mannen din burde høre på deg. Man gir og tar i et forhold. Du kan jo prøve å snu situasjonen for han. Om du skulle på jentetur og dro på strippeshow med heite mannfolk. Hadde han synes det var kult?
   
 3. Gundalillblåsokk Glad i forumet

  Helt uenig. Jeg har sett hva bruk gjør med folk. Bra det er ulovlig i Norge!
   
  • Enig Enig x 5
 4. Augustinaen Forumet er livet Tilgangsansvarlig Junilykke2018 Sommerfuglene Snøkrystallene2021❄️

  Min mann skal på noe lignende.. for meg er det greit at han drar, og greit om det er strippere også. Men det hadde ikke vært greit om han ikke respekterte mine grenser, da måtte vi satt oss ned å snakket om hvor grensene går for oss, og blitt enige om hvordan vi vil ha det..
   
 5. filifjonka Glad i forumet ❤ Oktoberbaby 2016 ❤

  Slik jeg forstår det, kanskje jeg misforstår så synes du ikke Amsterdam tur er greit uavhengig av barnet, det er din grensa du mener han ikke respekterer. Helt enig er dårlig å reise fra dere så tidelig hvis du ikke er komfortabel med det, samtdig forstår jeg han, utdrikningslag er spesielt. Kan du eks ikke reise til familie hvis du ikke vill være aleine med mini? :)
  Men mener du han generelt ikke får reise, og blir sint pga han ikke respekterer det mener jeg det er helt urimelig av deg. Du respekterer ikke han. Nekte partner ting i et forhold blir feil, er du så sikker på det skal skje noe må dere jobbe med tilitt. Hadde blitt kjempesint og tverr hvis min man nektet meg dra på tur. Min mann har vært i Amsterdam, på strippeklubb, vet flere av hans kompiser han hatt horer men stoler 100% på han, vet han klarer kontrollere seg.
   
  • Enig Enig x 1
  • Vinner Vinner x 1
 6. Miss_30 Forumet er livet Septembergull'17

  Trodde det var ut med stripping i utdrikningslag jeg. Her hadde det vært uaktuelt uansett.
   
 7. Junibarn84 Forumet er livet Marsboerne Tilgangsansvarlig VIP Julimammaer 2016 Junibarna 2019

  Enig! Den turen hadde jeg unner ham :)
   
 8. Bliss_nr2 Elsker forumet Høsthjerter 2017 Sommerfuglene

  Hadde jeg aldri godtatt.
   
 9. Siadle Forumet er livet Tilgangsansvarlig Vi som prøver :) Junilykke2018

  Helt enig! Er ikke bare uregulert marihuana som kan være skummelt, er man disponert for psykoser (blant annet), kan en liten joint føre til store problemer - det har jeg dessverre sett med egne øyne jeg også.
   
  • Enig Enig x 2
 10. Siadle Forumet er livet Tilgangsansvarlig Vi som prøver :) Junilykke2018

  Mannen min hadde glatt fått dra. Han er voksen, og greier å passe på seg selv. Jeg hadde blitt mer opprørt over at han ikke lyttet til meg, enn selve strippeklubben. Noen skrev noe om "hadde mannen din likt det om du så på mannlig stripping?", og jeg må jo da innrømme at det har jeg vært på flere ganger - dødsmorsomt! Jeg hadde blitt drittsur om mannen prøvde å nekte meg det, fordi det ikke passer hans livssyn.
   
  • Enig Enig x 5
 11. Missie Forelsket i forumet VIP Januarlykke 2020

  Jeg hørte en gang at det ikke er så vanlig med strippeklubber lenger i Amsterdam, men at det er mange sexklubber. Det har de live-sex og folk sitter splitter naken.. alt som skjer på slike klubber er åpenlyst kjøp/salg av sex der de som jobber der gjør alt for å tjene penger.
  Flere sier også at strippeklubber blir raskt lagt ned fordi folk er ikke interessert i å bare «se på».

  Jeg tenker at det kanskje handler om hva slags verdier man har i livet sitt, og at man finner seg en partner med de samme verdiene som en selv. Kvinnesynet i Red Light District i Amsterdam er veldig nedlatende, og damene er veldig unge.

  Nå sier Ts heller ikke noe om hvor gamle de er.
   
  • Enig Enig x 2
  Last edited: 18 Mar 2019
 12. Elisabethh Gift med forumet Marsipanene 2019 ❤ Aprilbarna19 ❤ Julibaluba 2017

  Jeg hadde sagt god tur! La han kose seg. Hvis du ikke stoler på han og tror han er utro eller noe fordi de skal på strippeklubb, så er ikke dette et forhold som kommer til å funke uansett. Jeg liker heller ikke strippeklubb, og mannen er ikke så begeistra heller, men han var på strippeklubb med et utdrikningslag for noen år siden. Jeg vet han følte seg ukomfortabel, det fortalte han. Og jeg stoler på han når han sa han takket nei til en lap-dans, selv om jeg ikke hadde hatt store problemer med det med tanke på at jeg ikke føler jentene som jobber på en strippeklubb er helt hans type og en trussel akkurat. Jeg tenker dette blir mer underholdning, og disse damene er ikke ute etter mannfolka.
  Jeg syns det er verre med all narkotikaen som finnes i Nederland, men der stoler jeg også på at mannen hadde holdt seg unna.
   
  • Enig Enig x 4
 13. Turkistliv Forumet er livet Marslykke 2016 VIP Himmelbarn Julegavene 2019

  Det høres dessverre ikke ut som dere har likt verdisyn.

  Om jeg hadde vært i din situasjon hadde jeg gjort det slutt. Men nå hadde jeg aldri blitt sammen med noen som såg på stripping som uskyldig morro heller. Hadde aldri nektet mannen min en tur uten meg, men jeg ser på stripping som utnytting av kvinner. Kvinnene er ofte unge og er som oftest ikke i industrien av eget ønske som mange argumenterer for. Jeg er ikke sjalu eller kontrollerende, men jeg kunne ikke vært sammen med noen som støttet en slik industri, uavhengig av om det var en engangshendelse i et utdrikningslag. Mange argumenter med at de som kvinner liker mannlig stripping fordi det er underholdning. Men strippebuler i utlandet er ikke det samme.. Det er utnyttelsen av mennesker jeg er imot. Ikke at min mann hadde sett på noen andre. Men dette er noe jeg har vært åpen om siden starten, for jeg ønsker å være sammen med noen med samme menneskesyn som meg.
  Så kan folk i andre forhold synes det er greit, selv om jeg personlig ikke forstår at noen kan si "Det er jo ikke så farlig" når det er mer enn nakne kropper som ligger bak.

  Anbefaler folk å se denne videoen:
  https://youtu.be/AswsfwoYtQk
  Er jo om prostitusjon, men det kan dessverre sammenlignes når det er snakk om stripping i utlandet.

  Kjenner jeg er rimelig lei av at folk tror jeg er sjalu og kontrollerende fordi jeg har tatt et standpunkt om hva som er rett og galt. Jeg er glad for at jeg er sammen med en mann som er helt enig med meg.

  Råd til deg har jeg dessverre ikke TS, dette må du dessverre finne ut selv. Tenkte bare jeg skulle støtte deg opp med at jeg helt og fullt ut forstår deg når alle roper seg uenige! :)
   
  • Vinner Vinner x 3
 14. Gundalillblåsokk Glad i forumet

  Altså jeg er tidvis sjalu. Det er fordi jeg har vært sammen med en før som lurte meg og hadde en hel masse skitne hemmeligheter. Mannen var og sammen med en slik bedriten dame før meg.

  Nå har vi vært sammen i over ti år, og med unntak av en plustelig sjalu episode hvert andre år (som vi begge ler av) så er vi nå trygge på hverandre og på at vi står stødig sammen.

  Men vi har ikke kommet hit uten å ha svelget en kamel eller to! Vi har møtt hverandre på halveien i mange år. Feks ved at jeg får dra på jentetur, mot at jeg ikke drikker alkohol. Og at han har sluttet å se noe særlig på porno osv. Respektert den andres grense, selvom den er tidvis urimelig.

  Så dere kan vifte med "jeg stoler på mannen min" flagget deres alt dere vil. Man blir skada etter å ha vært sammen med uærlige mennesker. Og da er det ikke snakk om å rive seg løs fra kjærstens stramme grep, men samarbeidet for å løsne grepet litt etter litt.

  Og jeg fint min mann iunne vært på strippeklubb uten at det hadde skjedd noe som helst snusk. Det betyr ikke at jeg hadde likt at han var der.

  Skjønner deg godt TS - må vøre ufattelig frustrerende og ikke bli hørt.
   
  • Enig Enig x 1
 15. B Elsker forumet

  Dette er jeg enig i. Særlig at for de som har vært borti uærlige mennesker før ikke blir helt de samme igjen,og har problemer å stole på folk. Og så må jeg si at det nok er flere som stoler på kjæresten enn det er grunn til, alle er faktisk ikke ærlige og snille. Om det gir seg utslag på akkurat en slik tur som dette er vel usikkert.

  Jeg tenker også at begge må gi og ta. Den ene kan ikke legge masse begrensninger på den andre,men den andre kan heller ikke ta seg friheter til alt mulig som den andre misliker hele tiden heller uten at det koster tillit og nærhet i forholdet. Er overrasket over hvor mange her inne som ser ut å mene at man i et forhold bare kan brøyte seg vei, enten ved å skaffe barn eller dyr som den andre ikke ønsker,eller andre former for å prioritere seg selv høyest uten at partner har ett ord han eller hun skulle sagt. Personlig tror jeg det er oppskrift på brudd etter en stund. Noen har veldig like verdier og grunnholdninger som gjør at forholdet på den måten er enkelt,men de fleste har en del ulikheter seg mellom der jeg mener det beste er å møtes på halvveien heller enn at begge presser seg frem der de kan.

  Tenker som ei like over her at dere har veldig ulikt verdisyn,og at det faktisk er en utfordring dere begge må ta på alvor for at det skal fungere mellom dere.
   
  • Liker Liker x 1
 16. B82 Gift med forumet Vi som prøver :) ❤ Aprilbarna19 ❤

  Hadde som fler over, blitt mer fortvilet over at han ikke lytter til grensene dine ..enn at han vil på utdrikningslag med gutta.
  Stoler du 100% på han?
   
 17. Maddieh Forumet er livet Junibarna 2019

  Spurte min mann hva han hadde gjort i den situasjonen, han sa han ikke ville dratt fra en 8 uker gammel baby. Noe som er godt for meg å høre.
  Men jeg stoler på min mann, og om det var noe som var viktig for han, så ville jeg vel latt han dra.
  Nå gjør vi sjeldent ting alene, men jeg er åpen for at han kan gjøre ting han har lyst til. Og han er åpen for det samme for meg.
   
 18. Ceccii86 Forumet er livet Desemberlykke2017 Snøfnuggene 2018

  Hadde ikke hatt noe problem med strippeklubb. Selv om jeg har hatt dårlige erfaringer med andre partnere tidligere, stoler jeg absolutt på samboeren jeg har nå.

  Det jeg derimot hadde hatt problemer med hadde vært om at han ville reise når babyen kun var 8 uker gammel. Samboeren hadde nok aldri vurdert det engang. Han kansellerte og en guttetur når vår lille var rundt 3 måneder (uten at jeg visste det), fordi det er såpass krevende å ha en baby (for oss ihvertfall, vet det er ulikt for alle) at det å være alene en helg ikke hadde gått.
   
 19. Nordlys2018 Forumet er livet ❤️ Septemberlykke 2020 ❤️

  Her virker det som du blander kortene - jeg snakker om marihuanabruk i Nederland (og etterhvert i flere land for rekreasjonsbruk, samt flere land for medisinsk bruk). Hvor alt av salg er regulert, og folk vet hva de får. Du sammenlikner det med noe du har sett i Norge, hvor folk i beste fall røyker oregano, og i verste fall noe syntetisk drit. Det blir som å sammenlikne bruk av opioider på sykehus med bruken av tyngre rusmidler på gaten i Oslo.... Det går ikke an å sammenlikne.
   
 20. Danskeren Forelsket i forumet Sensommerbarna 2019

  Skjønner han har lyst på at være med på guttetur, men synes det er rart han ikke hører på hva du har at si. :shifty:

  Personligt er det med strippklubb noe jeg og min partner har diskuteret før, da jeg ikke ser pointen med at betale for at se andre damer klæ av sig. Er selv blevet inviteret med til strippshow før av en veninde, men afslog - da det ikke intressere meg.
  Så det går begge veier da.

  Jeg stoler 110% på min kjæreste, og er heldig at være med en som er totalt avholds fra alkohol, snus, røyk osv., så har intet problem med at han går på byen og fester med vennerne sine - men stripp er altså no go fra meg også. :happy:
  (Personligt drikker jeg kanjske 1-2 drinks i året, så er så og si ingenting det heller)
   

Del denne siden