Mange spørsmål fra to damer

En tråd i 'Prøver/gravid med hjelp av donasjon' startet av Neutral, 3 Jun 2019.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
Tags: Add Tags
 1. Neutral Første møte med forumet

  Vi er to damer som etter hvert vil ha barn sammen, så vi sjekker opp i hvilke muligheter vi har. Vi tenker å bruke donor. Har mange spørsmål og er helt grønn på temaet, så håper noen av dere vil svare uten å henvise til google.

  Vi bor på Vestlandet så ser for oss at vi kommer til å bruke Haugesund sykehus.
  Ser det koster 1500kr pr. gang med IVF, men har sykehuset donorsæd, eller henviser de oss videre, og hva koster det ca.?

  Har noen her erfaring med å få resevert sæd fra samme donor, for å bruke samme igjen senere? Vet jo om begrensingen donorne har til antall barn, så tenker det er lurt å reservere. Har noen erfaring/pris/info rundt dette som de vil dele?
   
 2. RegnbueMammaer Blir kjent med forumet

  På norske sykehus så har de sine egne donorer, da er det gjerne lengre ventetid for å få hjelp :) man får ikke reservere donorer eller velge selv :) De tilpasser så godt de kan utifra dere, og så får dere plass for behandling når det er deres tur i køen. Min erfaring er å starte prosessen raskt da vente tiden for å få donor kan være lang, på riksen er det opp til et år etter forsamtale :) velger dere privatklinikk, kan dere starte raskt- velge donor selv fra den europeiske spermbank og kan også kjøpe flere strå fra samme donor :) Det er en god del dyrere, men om dere må bruke medisiner så dekkes disse i tråd med egenandelen på lik linje som ved sykehuset. Tror man får igjen etter man har rundet 15 000,- i medisiner. Men forsøkene(innsett og sperm) må dere betale selv. I det offentlige betaler man 1500,- for innsett :)
  Anbefaler privat, på tross av kostnader :)
   

Del denne siden