Mammaklær

En tråd i 'April 2022' startet av Butterfly0996, 29 Sep 2021.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Førstebebi Flørter med forumet Påskeliljene 2022 ❤️

  Hei:smiley-bounce012. Noen som allerede har kjøpt mammaklær?
  Eller når vil dere gjøre det? Jeg er 12+3 og tenker det kanskje er litt tidlig enda? Men samtidig så er mine vanlige bukser/jeans blitt for stramme rundt magen. Har brukt tights i det siste:smiley-ashamed004Jeg har prøvd å finne mammaklær i fysiske butikker uten hell.. (Utenom h&m for den er litt langt borte fra her jeg bor) men ser de har mye greie klær på nettet da:)
   
 2. hoppestokken Forumet er livet Sensommerbarna 2019 Påskeliljene 2022 ❤️

  Fant frem mammabukse fra sist svangerskap i uke 9, og kjøpte en ny i uke 10 :happy090 Magen er allerede stor, og jeg gidder ikke ha det vondt :hilarious:
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 3. *overrasket* Elsker forumet Påskeliljene 2022 ❤️

  Ikke kjøpt enda, men må nok til å kjøpe det da nesten alt jeghar er for lite:wideyed:
   
  • Enig Enig x 1
 4. Plomme9 Flørter med forumet Påskeliljene 2022 ❤️

  Jeg kjøpte 2 gravidbukser i uke 9 eller 10 (12+0 nå). Førstegangs, så har ikke nevneverdig mage men buksene føltes stramme. I tillegg ble jeg tidvis så voldsomt oppblåst at det var bare kjipt å ha på mine vanlige bukser. Var nesten litt flaut å gjøre det så tidlig, men sykt fornøyd med at jeg gjorde det! Har bare gått med disse buksene siden :D
  Jeg bor i Bergen så gikk innom http://morogmeg.no siden da kunne jeg få god hjelp. Litt dyrt, men passer det økonomien så kan jeg anbefale den butikken!
  Og som hun sa; klærne kan jo brukes etter fødsel også :)
   
  • Enig Enig x 2
 5. Førstebebi Flørter med forumet Påskeliljene 2022 ❤️

  Samme her! Buksene mine er blitt for stramme i livet, og mange av mine gensere er korte, så trenger noen nye gensere også:smiley-ashamed008
   
 6. eple83 Forelsket i forumet Marshmallows 2022 Påskeliljene 2022 ❤️ Julibarna 2019

  Jeg er 13+6 og har allerede brukt mammabukser i flere uker. Var så kvalm og oppblåst fra tidlig av, at det hjalp å bruke bukser som ikke trykket noe mot nedre del av magen. Nå har jeg fått skikkelig mage og da, så vanlige bukser får jeg ikke igjen over magen. Hadde en bukse og en shorts fra forrige svangerskap (den shortsen har jeg faktisk aldri sluttet å bruke de to årene mellom, haha!), samt flere tights som er veldig høye i livet så de fungerer over magen. Har nå kjøpt et par til, Adidas mamma-treningsbukse og en hm bukse som ikke er noe behagelig egentlig, men får duge på jobb.

  Begynte ikke med mammabukser før jeg var rundt 14-15 uker på vei sist, og i første svangerskap brukte jeg aldri noen mammabukser (men måtte bruke strikk for å lukke/holde igjen et par arbeidsbukser da jeg hadde fått stor mage :hilarious:).
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 7. Bjelle00 Flørter med forumet Påskeliljene 2022 ❤️

  Enig. Har et par ting jeg kjøpte der fra forrige svangerskapet, var veldig fine og brukte dem lenge da de funket til amming også.

  Jeg er på jakt etter en god vannavstøtende jakke/regnjakke som også har bære funksjon etter fødsel. Jeg har også et øye på litt klær fra Seraphine men finner ingen sted i norge som har dem til salgs.
   
 8. Snorkfrøken89 Flørter med forumet Påskeliljene 2022 ❤️

  Jeg er 13+5 og har brukt mammabukser i flere uker:hilarious: Litt fordi jeg til vanlig bruker bukser som er høye på livet og de begynte å stramme sånn fordi jeg ble oppblåst. Men er så deilig å gå i! Mange vil kanskje si det er tidlig, men jeg heier på at vi alltid skal gå i noe komfortabelt :D Ellers sitter jeg på hjemmekontor og går i mine vanlige tights her.
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 9. Bkno9234472 Blir kjent med forumet

  Jeg kjøpte 3 store poser mammaklær for et par uker siden. Fant det svært billig på finn.no. Har brukt det et par ganger, men klarer enn så lenge å hoppe inn i mine vanlige bukser. er i uke 10 nå, og venter mitt første barn :)
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 10. SaraSydame Forelsket i forumet Påskeliljene 2022 ❤️

  Kjøpte en "collegekjole" på HM. Den var i gravidavdelingen, men hadde ikke gravid-"snitt". Helt nyydelig på. Kommer til å bo i den kjolen fremover :hilarious: kjøpte også to bukser. Er bare 12+1 men klarer ikke stramme bukser. Håper jeg finner flere behagelige hverdagskjoler fremover. Så behagelig når det ikke strammer.
   
  • Enig Enig x 1
 11. Mjoslo Forelsket i forumet Påskeliljene 2022 ❤️ FebbisBebbis2021 ❄️

  Kjør på å kjøp hvis du vil! Jeg tenker komfort hele veien :joyful: Bruker gravidklær selv nå.
   
  • Enig Enig x 1
 12. Tuste123 Flørter med forumet Påskeliljene 2022 ❤️

  Ja til komfort!!! :notworthy Her gikk gravidbuksene på rundt uke 8-9
   
  • Liker Liker x 1
 13. Førstebebi Flørter med forumet Påskeliljene 2022 ❤️

  Kjøpte 2 gravidbukser idag, det var helt fantastisk å ta på seg!! Strammet ikke i det hele tatt:happy: har i det siste gått med både jeans som har føltes for stramme i livet, og joggebukser som føltes for stramme i livet. Så det var himmelsk me disse gravidbuksene:)
   
  • Liker Liker x 1
 14. Lilje2016 Flørter med forumet Septemberlykke 2016 Påskeliljene 2022 ❤️

  Kjøpte tidlig mamma bukser, klarte ikke å ha noe som stammet grunnet kvalme og ubehag. Nå er kvalmen borte men maven blitt større så har fortsatt å bruke dem. Får på meg mine vanlige klær men de er ikke behagelige liksom
   
 15. Willeikke Forumet er livet Tilgangsansvarlig ♡Julekulene 2021♡ Assistert-jentene

  *sniker fra desember*

  Ikke noe merkelig å begynne med mammaklær tidlig, alt avhenger av ofte om du har gått gravid før og om hvor oppblåst man blir. Her ble det kjapt tights og mammaklær fra uke 6 pga oppblåsthet.

  Bonprix har bra og superbehagelige jeans, og HM har jeg dårlig erfaring med. Bukser som ofte glir ned eller kjapt blir for store.

  Kjøpte nettopp disse selv om det bare er 2 mnd for meg, men jeg lever i dem…særlig boyfriendjeansen:p Myke, behagelige og trykker ingen steder.
  https://www.bonprix.no/produkt/mamm...alende-ben-dark-blue-denim-used-957253/#image

  https://www.bonprix.no/produkt/mammajeans-bootcut-blue-stone-956600/#image
   
 16. Snorkfrøken89 Flørter med forumet Påskeliljene 2022 ❤️

  Noen som har tips til gode strømper som gravid? Har prøvd noen fra HM, men de passer ikke min kropp noe særlig. Er ganske bred over hoftene/store lår, så trenger noen som er elastiske og gode. Har funnet vanlige strømper på Cubus, men tror ikke de holder hele svangerskapet.
  Tenker forresten på litt tykke ullstrømper til hverdags (ikke tynne nylon der altså)
   
 17. Teidi Flørter med forumet Påskeliljene 2022 ❤️

  Jeg elsker Noppies sine. Som jeg bestilte på
  Zalando. Men finner dessverre nå kun de tynne strømpebuksene i Appen. Jeg bestilte for noen uker siden gode svarte litt tykkere strømpebukser derifra.

  forresten. Boob sine på Zalando er også veldig gode!
   
  • Vinner Vinner x 1
  Last edited: 22 Okt 2021
 18. Snorkfrøken89 Flørter med forumet Påskeliljene 2022 ❤️

  Takk for tips! Skal sjekke det ut :happy:
  Føler klær er en prøvelse om dagen, foreløpig er jeg komfortabel i kjole og strømper :hilarious:
   
 19. Rikkus Forelsket i forumet Novemberlykke 2020 Påskeliljene 2022 ❤️

  Er det noen som har noen gode tips til hvor man finner finklær mtp jul og sånn? Har litt lyst til å pynte meg til jul og være litt fin:happy:
   
  • Enig Enig x 3
 20. Tuste123 Flørter med forumet Påskeliljene 2022 ❤️

  Vero moda og only har litt utvalg på nett til gravid. Zalando har jo mye utvalg :)
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1

Del denne siden