Lusker meg inn her, jeg... :)

En tråd i 'Desember 2013' startet av Pin-up, 1 Des 2013.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Pin-up Forumet er livet

  Tilhører egentlig November, men nå blir det desemberbarn på oss nok en gang. Lillebror har det visstnok riktig så hjemmekoselig der inne, i og med at han fremdeles ser ut til å ha god tid, til tross for at termin var den 24/11.

  Håper han snart finner ut at han skal komme ut og hilse på :)

  Hvordan ligger dere an, nærmer det seg termin for dere? Mange har kanskje allerede født?
   
 2. Tutta Elsker forumet

  termin på tirsdag, så hadde håpa at jeg kanskje skulle rekke november.. men kjekt med desember barn, bare det ikke draaar ut i tid, men baby innen jul blir det hvertfal :):p
   
  • Liker Liker x 1
 3. ~lilletrille~ Forelsket i forumet

  Kommer også luskende fra november! Jammen ble det desemberbarn på meg igjen også :) Lukas kom i går :)
   
  • Liker Liker x 1
 4. Baby nr. 2 Glad i forumet Snøfnuggene 2018

  lykke til :) satser på det skjer noe snart :)
   
 5. Krysén Forelsket i forumet

  her også blir det desember, men så hørte jeg jo til her helt i begynnelsen også, så det er ikke noe overraskelse at jeg endte opp her til tross for at ultralydtermin var 28. nov...
   
  • Liker Liker x 1
 6. Heffalumpen Glad i forumet

  Velkommen til oss! Morro med litt overtidige folk, da blir det action her inne, for de kommer nok snart!! Selv har jeg to uker til termin så blir nok en stund til det blir føding her.. håper bare jeg rekker det før jul.....

  Lykke til med nært forestående fødsel!
   
 7. Heffalumpen Glad i forumet

  Gratulerer! Kult med bursdag 1. desember da!
   
 8. ~lilletrille~ Forelsket i forumet

  Takk :) ja, det var litt av en adventsgave :)
   
  • Enig Enig x 1
 9. Pin-up Forumet er livet

  Gratulerer så mye :)
   
 10. Pin-up Forumet er livet

  Blir spennende å se når hun melder sin ankomst da :) Desemberbarn er fin-fint, satser bare på at han kommer før eller etter den 5., da storebror har bursdag den dagen :)
   
 11. Pin-up Forumet er livet

  Takk for det, og lykke til når den tid kommer ;)
   
  • Liker Liker x 1
 12. Pin-up Forumet er livet

  Tusen takk for det! Går og venter på time til overtidskontroll, men satser på at han finner på å komme selv før de rekker å kure meg :) Lykke til til deg også, håper det skjer noenlunde når det skal, så du er hjemme igjen til jul :)
   
 13. Krysén Forelsket i forumet

  I dag gikk jeg nesten en mil for å få noe fremgang her, men det endte bare opp med bekkenvondt :/ føler meg nesten litt dum nå :p jaja, ble litt vel ivrig på å hilse på lillegutt:rolleyes:
   
 14. Lillfisen Glad i forumet

  Velkommen til desember :)
   
 15. Pin-up Forumet er livet

  Tusen takk :)
   
 16. Pin-up Forumet er livet

  Hehe, huff - kjenner til det! Jeg har støvsuget, vasket gulv og bakt i to timer uten å oppnå annet enn ryggvondt. Ikke en rie i sikte :p Må da være vår tur snart! :)
   
 17. Krysén Forelsket i forumet

  Ja :) jeg heier på oss! spesielt du som er fire dager "foran" meg, har du vært på overtidskontroll?
   
 18. Pin-up Forumet er livet

  Takk for det, unner deg det samme, da ;) De ringte fra sykehuset idag, skal inn i morgen klokken 9.20. Veldig spent på hva de sier! Håper jo helst at fødselen skal sette i gang av seg selv og at jeg slipper å settes i gang, men samtidig er det noe med å gå så lenge over. Skal bli godt å få bekreftet at han det fint, i alle fall, så skal jeg heller tåle en dag og to til :)

  Hvordan er praksisen hos deg, har du fått time til kontroll?
   
 19. Krysén Forelsket i forumet

  Skal på kontroll i morgen :) blir godt å vite at han har det greit inne i magen og håper så absolutt at jeg slipper igangsetting. Her på SUS (stavanger) så kan de vel drøye det til 11. dag på overtid også kan jeg få igangsatt fødselen oppe på fødeloftet på dag 11 om jeg fortsatt er "frisk".

  Men som sagt krysser jeg virkelig fingrene for at fødselen starter av seg selv, helst så fort som mulig :p men innen helga skal jeg holde ut ;)
   
 20. Pin-up Forumet er livet

  Da må du ha masse lykke til på kontrollen i morgen, om han ikke finner på å komme før :) Jeg var på kontroll idag og alt var heldigvis strålende, godt å vite! Hadde 4 cm åpning og legen regnet med å se meg i kveld eller i natt :) Skal uansett opp i morgen tidlig og ta vannet, så da er han her snart uansett! Blir litt av en bursdagsgave på han som blir 2 år i morgen.. :)

  Lykke til, som sagt - håper alt ser bra ut og at du snart har gullet ditt her!
   

Del denne siden