Luktsensitiv i svangerskapet?

En tråd i 'Februar 2020' startet av Forumansvarlig Tamara, 17 Des 2019.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Ikke i bruk Forumet er livet

 2. Maru246 Forelsket i forumet

  RØYK!!! Haaaaater lukten av sigarettrøyk, blir så utrolig dårlig av det
   
 3. Eliz92 Forumet er livet Marsboere 2020 Marsmellows-15 Februarhjertene2017 Januar 2017 Februarlykke 2015 Februarbarna 2020

  Satt meg ned på en stol ute. Ved siden av lå det askebeger med sneiper. Ingen røykte. Kunne ikke sitte der. Kaffe lukter ikke godt heller
   
 4. Safir91 Blir kjent med forumet

  Tøymyknere, vaskemidler, sterke kjemiske lukter som det slår meg nesten helt ut. Ikke det at det lukter stygt, det bare slår så voldsomt sterkt inn i nesa. Alt bare lukter.. Mer!
   
 5. Madeline Flørter med forumet

  Røyk som de over skriver.. og makrell i tomat:dead: igår kom jeg hjem til foreldrene mine som spiste frokost, egg og ansjos.. fy fader så guffent ansjos lukter:wtf: I tillegg jobber jeg som sykepleier, hatt noen runder med forskjellige kroppsvæsker som jeg nesten har gått i bakken av pga kvalme og svimmelhet, glad jeg nå er sykemeldt resten av tiden..
   
 6. Hjertemor Forumet er livet Tilgangsansvarlig Sommerfuglene Mailykke 2018 Himmelbarn Februarbarna 2020

  Parfyme, de som trur man skal dusje seg med det er det værste! Men ja røyklukt, alkohollukt, svettelukt, men jeg trur det som tipper over er kjøleskapslukta...:nailbiting: engangsservietter lukter helt grusomt!
   
 7. Oktoberprinsesse17 Glad i forumet Februarbarna 2020

  Morgenbleie med tiss fra kommende storesøster :depressed: nå når mannen er borte må jeg trekke inn pusten og holde meg å hive av bleia og lukke den igjen så raskt jeg klarer før jeg kaster opp. Klarer jeg det ikke raskt nok kaster jeg opp:dead:
   
 8. Jolanda Forumet er livet Desemberlykke2017 Februarbarna 2020

  .
   
  Last edited: 31 Aug 2020

Del denne siden