Lov å klage litt?

En tråd i 'November 2020' startet av Bccamor, 30 Mar 2020.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Bccamor Flørter med forumet Novemberlykke 2020

  I dag må jeg rett og slett få ut litt.. Det er verdens største gave å være gravid. Men, så langt har det virkelig vært en berg og dal-bane av følelser og vondter - ikke bare stas dette her. Kvalm og sengeliggende ene dagen, kramper og murringer ut av en annen verden den andre dagen, og tredje dagen hodepine og hormoner.. og what not. Utslitt av å stå oppreist å prøve å lage mat, ta oppvask, lufte hunden.. Er 7 uker på vei morgen.... gleder meg til jeg får tilbake energi!! Hvor lang tid vil det ta? Kommer formen i det hele tatt tilbake før etter fødsel? På toppen av vondter har man kanskje også bekymringer over hvordan lille bebis har det. Redd når man nyser, redd for å presse for hardt på do...:grumpy:
  Så, mine termin-søstre, noe du vil klage litt på? Gjerne del her sånn at jeg ikke føler meg ubrukelig alene...:angelic::shifty:
  Det er faktisk ikke bare en fryd å gå gravid, det er forbanna slitsom faktisk - og det må være lov å si!
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 2. V.B Flørter med forumet Novemberlykke 2020

  Så uendelig sliten :depressed: kvalmen er ikke akkurat så digg den heller, men å ikke få gjort det jeg ønsker er mest irriterende :p
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 3. Mayheleng Andre møte med forumet

  Jeg er så lei av å være sliten og slapp, kvalm, ikke kvalm, murringer, hodepine og what not! Jeg har Nada energi til noe og samboer sitter og gamer hele dagen!! Er klær som må brettes, ting som må vaskes og en del som må støvsuges. Og Nada hjelp uten å måtte spørre! Hvorfor i alle vide dager tar han ikke initiativ selv? Føler meg som en drittkjærring som ligger på sofaen dagen lang og bare krever at han skal gjøre en del! arg!
   
  • Enig Enig x 2
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 4. LilleS1 Guest

  Vi lever helt identiske liv for tida høres det ut som. Den gaminga...

  Jeg føler veldig med deg! Har hatt det helt likt som deg. Jeg er 9+1 nå og har merka de siste 2-3 dagene at ting har sluppet litt og energien er litt mer tilbake. Det kan være tilfeldig, og kanskje er formen dritt igjen i morgen, men jeg føler meg bittelitt mer som meg selv og det hjelper mye! Jeg har ikke vært gravid før så jeg vet ikke hvordan det blir framover, men akkurat nå nyter jeg et lite opphold i den trasige tilværelsen. Håper du føler deg bedre snart ❤️
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 5. Mayheleng Andre møte med forumet

   
  • Enig Enig x 2
 6. Bccamor Flørter med forumet Novemberlykke 2020

  Føler SÅ med deg!! Sender deg en nettklem og håper det går over til 2. trimester!
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 7. Bccamor Flørter med forumet Novemberlykke 2020

  Huff, det er virkelig ikke noe gøy det nei... :Heartred
  en ting man IKKE skal føle seg som, er drittkjærring, i den perioden her av livet trenger vi og fortjener vi hjelp.. ville tatt en prat sånn at han forstår litt bedre!
   
 8. Bccamor Flørter med forumet Novemberlykke 2020

  Nå fikk jeg en liten tåre i øyekroken av håp. ❤️ haha.. godt at det har sluppet litt hos deg, krysser for at det fortsetter!!
  Takk❤️
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 9. MMspire Andre møte med forumet

  Samme her! Kvalm og totalt utslitt hele dagen.. Hjemme alene me to barn på 3 og 5 år fra søndag te torsdag da mannen jobber borte.... Han skjønner heller ikke at jeg er sliten og har null forståelse om hvordan det er å være gravid, forventer litt at han kunne tatt ett litt ekstra tak i helgene... sikkert stapp full av hormoner men mannen irritere meg like mye som kvalmen
  7+5 idag
   
  • Hjertelig Hjertelig x 2
  • Morsom Morsom x 1
 10. Høstdrøm Flørter med forumet Novemberlykke 2020

  Føler litt bedring nå 9+2 når det kommer til energi :) meen hodepine/migrene og hormoner er det værre med.. Har hatt X antall alvorsprater me mannen for å få han til å forstå at jeg er gravid. I går presterte han å skryte av at han hadde tatt ansvar for datteren vår hele dagen, men jeg lot det bare gå - syns jo det burde være like naturlig at han kan aktivisere henne hele dagen siden begge er hjemme pga permittering nå :stop: han gjør husarbeid dersom jeg spør.. eneste faste avtalen vi har er at han alltid vasker gulvet 1 gang i uken, mot at jeg ikke blander meg borti tidspunktet :p
   
  • Liker Liker x 1
 11. Bccamor Flørter med forumet Novemberlykke 2020

  Arhhh... noe så frustrerende!!
   
 12. Bccamor Flørter med forumet Novemberlykke 2020

  Herre min..Har hørt at menn er som hunder:hilarious:, man kan lære dem alt. Spørsmålet er bare hvordan.. haha..
   
  • Morsom Morsom x 2
 13. Happiness36 Gift med forumet Himmelbarn ♡Junigull 2016♡

  Jeg er også utrolig sliten. Å ha en 4 åring hjemme nå er litt utfordrende når man ikke kan finne på annet enn å gå tur. Jeg er kvalm så og si hele dagen, bortsett fra rett etter jeg har spist, men det tar jeg som et godt tegn, selv om jeg hater kvalmen. Sist svangerskap var jeg kvalm og kasta opp frem til uke 20, og fra uke 30 til fødsel. Men jeg hadde ellers et veldig fint andre trimester og var i bedre form da fra uke 15 ca.

  Siden vi mista i uke 10 i starten av februar, er det skikkelig kjipt å måtte gjennom disse nervepirrende ukene igjen. Endog var jeg ikke veldig kvalm da, og heller ikke veldig sliten etter uke 7.
   
 14. Sozo Forelsket i forumet Marsboerne 20 18 Novemberlykke 2020

  Nå ble jeg plutselig litt ekstra glad i min mann som bare er på pletten 100 % uten å be om noe i retur. Også jeg som skulle komme hit og klage på at han ikle tar navneforslagene mine alvorlig :angelic:
   

Del denne siden