Hageblomsten
Forelsket i forumet
Lunsjen min består så og si alltid av gårsdagens restemat.
Nå er jeg redd for å ha dette til lunsj, ettersom jeg ikke er sikker på om maten blir varmet opp godt nok.
Dersom jeg har med brødskiver, legger jeg de rett i kjøleskapet på jobben, selv om dette ikke er noe jeg har pleid å gjøre.
Har også spist kyllingciabatta, men kyllingen var kald. Har tenkt i etterkant at dette kanskje ikke er så bra. Og hva om maten rekker å bli kald før jeg får spist opp alt?
Tenker jeg for mye, eller ligger det noe i bekymringene mine?
Nå er jeg redd for å ha dette til lunsj, ettersom jeg ikke er sikker på om maten blir varmet opp godt nok.
Dersom jeg har med brødskiver, legger jeg de rett i kjøleskapet på jobben, selv om dette ikke er noe jeg har pleid å gjøre.
Har også spist kyllingciabatta, men kyllingen var kald. Har tenkt i etterkant at dette kanskje ikke er så bra. Og hva om maten rekker å bli kald før jeg får spist opp alt?
Tenker jeg for mye, eller ligger det noe i bekymringene mine?