Litt blod og mensenmurring samme dag som positiv test. SA?

En tråd i 'Svangerskap og fødsel' startet av Venter på lillebror/lillesøster, 15 Okt 2021.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Venter på lillebror/lillesøster Blir kjent med forumet

  Jeg var hos gynekolog for oppfølging av celleforandringer i dag og kunne samtidig dele den glade nyheten om at CB digital sa «gravid 1-2 uker» i dag tidlig. Gynekologen sjekket med innvendig ultralyd, viste en liten prikk og sa det var festet, men kjempetidlig. Utregning fra første dag siste mens sier 4+0. Stor glede etter 6 mnd prøving.

  MEN… i ettermiddag kom det litt lys brun/rosa blod i trusen og på papiret. Fått mensenmurringer utover kvelden og litt mer blod. Bør jeg regne med at dette går til en SA? Det er jo fredag kveld, så regner med det er lite å gjøre for å sjekke det før til uken. Noen tips?
   
 2. Julemoms Elsker forumet Junilykke 2022 Sensommerbarna 2019

  Hei! Jeg har opplevd litt blod ved tidlig ultralyd/ gynekolog før. Men om smertene øker og du blør mer kan det være sa .
   
 3. Venter på lillebror/lillesøster Blir kjent med forumet

  Takk for svar! ☺️ Frustrerende å ikke vite hvordan det går, og at det ikke er noe annet å gjøre enn å vente Fikk opp håpet etter UL, men erfaringsmessig er det jo dumt å får for store forventninger så tidlig.
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 4. Julemoms Elsker forumet Junilykke 2022 Sensommerbarna 2019

  Kjenner følelsen. Det er det nok mange her som gjør :Heartblue ventingen er "tung", men vips er vi forhåpentligvis over 12 uker.
   
 5. Venter på lillebror/lillesøster Blir kjent med forumet

  Ja, her startet dagen med ganske mye blod, så nå regnes alt håp som ute her! Lykke til, satser på at ventetiden går raskt og problemfritt for degl ☺️
   

Del denne siden