Lillespøns reise til babyen❤️

En tråd i 'Dagbøker' startet av lillespøn, 2 Jan 2019.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
Tags: Add Tags
 1. FruAlve Gift med forumet Julegavene 2019 Assistert-jentene

  Ok, det sa meg ikke så mye:bag: men det er nok helt normalt med kontroll CD 10.
   
 2. lillespøn Elsker forumet

  Ja, satser på at de har full kontroll der oppe:)
   
 3. lillespøn Elsker forumet

  Sprøytedag 3
  Kjenner meg i fin form. Er aktiv, og er på jobb. Skal jobbe den siste av tre netter i natt, også er det helg. Kjenner på litt hodepine, ellers lite bivirkninger:)
   
  • Liker Liker x 1
 4. lillespøn Elsker forumet

  Skikkelig emo-dag idag. Egentlig ikke noe spesielt som har skjedd, men tenker at det kanskje er litt hormonelt, samtidig som det nok er litt overveldende det vi holder på meg. Føler meg ganske ensom oppi dette, føler at det er ingen rundt meg som kan forstå hvordan det er:sour:
   
 5. Totti Gift med forumet Oktoberlykke 2019 Assistert-jentene

  Humøret kan svinge litt i denne prosessen ja :/
   
 6. Sitrus. Gift med forumet Assistert-jentene

  Ikke uvanlig å føle seg ganske alene tror jeg.. Også er min erfaring at det blir ganske store svingninger når man først er i gang med et forsøk - først er man så spent og lykkelig for å være i gang, så kommer en liten nedtur hvor man er sliten, ensom og litt motløs, også øker spenningen igjen når uttaket nærmer seg. Og sånn fortsetter det jo egentlig, opp og ned, og veksling mellom glede, spenning, håp og sorg. Det er et heftig opplegg til tider. Men bruk oss her inne, hør på podcaster, tillat deg selv å gå «inn i det» når du trenger. Også får man heller bruke de man har rundt seg, som kanskje ikke skjønner dette så godt, som avbrekk hvor man får snakket om og gjort helt andre ting:) Det er kort oppsummert det som har funka litt for meg i allefall! Og du er ikke alene :Heartred
   
 7. lillespøn Elsker forumet

  Det gjør det:sorry:
   
 8. lillespøn Elsker forumet

  For et utrolig fint svar! Takk for damer som deg her inne❤️ Virkelig vekslende som du sier. Er så spent på om jeg responderer brs nok på medisinen. Samtidig vet jeg jo at medisinen ikke virker bedre om jeg grubler på om den gjør det... Podcaster hører jeg mye på, det hjelper litt. Satser på at morgendagen blir bedre. Takk!
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 9. Sitrus. Gift med forumet Assistert-jentene

  Godt poeng, den virker ikke bedre selv om du grubler på det :) Men såklart grubler man og er spent, og det må være greit også tenker jeg. Håper i dag blir en bedre dag :Heartred
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 10. lillespøn Elsker forumet

  Første sprøyten med Cetrotide er satt, det var noe annet enn Rekovelle:nailbiting: Men det gikk bra, så dette klarer jeg! I morgen skal jeg i babyshower. Sist jeg var det ble jeg helt tatt på senga over den emosjonelle reaksjonen jeg fikk der. Håper det blir lettere denne gangen❤️
   
 11. Kattedama! Elsker forumet Assistert-jentene

  Å babyshower er vanskelig I den prosessen du er i, men du er sterk så dette klarer du! Vi er i startfasen av IVF og har nærmest mista hele familien min da de ikke skjønner hva vi går gjennom og mener vi bare stresser for mye(men mannen er påvist nærmest impotent)... Men ja I babyshowern I morgen så bare ta noen ekstra dype pust og tenk at det er forhåpentligvis ikke lenge til det er din tur! :Heartred
   
 12. lillespøn Elsker forumet

  Takk for gode ord❤️ Fint å bli minnet på om å puste, og en dag ER det min tur.
  Huff, tenk at folk kan få seg til å si sånt! Det må være fryktelig sårende å møte så lite forståelse fra sin egen familie. Lykke til med oppstarten!
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 13. ~Ønskebarn17&19 Forumet er livet Tilgangsansvarlig Desemberlykke2017 Julegavene 2019 Assistert-jentene

  Klem til deg. Det ER ensomt å være IVF'er. Jeg skulle ønske jeg fant dette forumet før vi startet på reisen vår, ikke mens det stod på,mot slutten. Her inne møter man folk som skjønner (!) Hva man går gjennom. Noen blir man gode venner med på andre fora også. Husk at det er MYE hormoner i sving og en tøff tid så la deg selv få lov å kjenne etter, men prøv å tenk at det er sprøytene som kødder litt med deg. Klem:happy:
   
 14. lillespøn Elsker forumet

  Du altså❤️❤️❤️ Ja, forumet er virkelig en redning i disse tider, hadde nok følt meg 100 ganger mer ensom uten dere. Tenker også som du at det må vær lov å tenke at dette er litt unntakstilstand, og prioritere sine behov først i IVFsyklusdagene. Klem til deg også❤️
   
 15. ~Ønskebarn17&19 Forumet er livet Tilgangsansvarlig Desemberlykke2017 Julegavene 2019 Assistert-jentene

  Helt enig. En redning/livbøye når man føler man drukner. :Heartred
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 16. lillespøn Elsker forumet

  CD 9 og sprøytedag åtte. Første kontroll i morgen, og er veldig spent på det! Har desverre seinvakt i kveld, og bussen går i morgen klokken 05.45:wideyed: Tar ca fire timer, også er jeg i Tromsø i fem timer, før bussen går tilbake. Bare å lade opp ipaden:shifty:
   
 17. Sitrus. Gift med forumet Assistert-jentene

  Åh så spennende med kontroll i morgen!! Høres ut som det blir en kort natt og lang, slitsom dag, men håper dere får gode nyheter på kontroll :) Hvordan føler du deg?
   
 18. lillespøn Elsker forumet

  Ja, nemlig, kort og lang på samme tid:wacky: Føler meg greit. Litt sliten og trett, hodepine og kjenner at det skjer noe i eggstokkene. Men det går overraskende bra:)
   
 19. Sitrus. Gift med forumet Assistert-jentene

  Så fint! Og det er jo veldig bra at det kjennes, da er det forhåpentligvis fine follikler på gang! Men slitsomt såklart.. Masse lykke til i morgen, gleder meg til oppdatering!
   
 20. ~Ønskebarn17&19 Forumet er livet Tilgangsansvarlig Desemberlykke2017 Julegavene 2019 Assistert-jentene

  Lykke til idag:happy:
   

Del denne siden