Ligge på rygg

En tråd i 'November 2019' startet av Firsttry2019, 18 Des 2019.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Firsttry2019 Forelsket i forumet Novemberbarna 19

  Noen som har en liten som ikke liker å ligge på rygg? Her har det egentlig gått greit hittil, men de siste dagene har hun begynt å kave noe fryktelig noen ganger når hun legges på rygg for å sove. Kan sovne i fanget, men så fort hun legges ned i nest/seng «fekter» hun vilt rundt seg med armer og bein, skriker og er lys våken igjen. Til slutt i natt prøvde jeg å legge henne på siden, og da roet hun seg med en gang..men er jo skeptisk på å la henne sove sånn i tilfelle hun skulle klare å rulle over på magen. Noen lure tips?
   
 2. Sonniken Elsker forumet Novemberbarna 19 ❤ Oktoberbaby 2016 ❤

  Skjønner hva du mener! Husker første, (og av og til frøkna nå også) likte best å ligge på siden.. Jeg syns begge nesten legger seg litt på siden av og til av seg selv..
  Det spørs jo litt på hvilken seng hun ligger i; men er det mulig å bygge opp under madrassen litt på ene siden? Slik at hun ligger litt på siden, men ikke helt, om du skjønner? Hvis hun ligger bare delvis mot en side, men fortsatt med ryggen mest bakover, så vil hun vel ikke kunne rulle over på magen.
   
  • Liker Liker x 1
 3. Kitty2019 Forumet er livet Tilgangsansvarlig Novemberbarna 19 Novemberbarna 2021 ♡Julekulene 2021♡ Julegavene 2019

  Jeg støtter ofte opp med noe mot magen mot den siden han ligger på, slik at han ikke kan vippe over. Sørger selvsagt for at det ikke er noe mot ansiktet, men dermed kan han enten rulle tilbake på rygg, eller så blir han stoppet mot puten, teppet eller håndkleet jeg har lagt på "mage" siden
   
  • Nyttig Nyttig x 1
 4. Rybia Elsker forumet Marsipanene 2019

  Sniker fra mars 19 her. Har dere forsøkt svøping? Kanskje babyen reagerer på forskjellen mellom å bli holdt og ligge i seng på egen hånd? Vår jente likte det godt, og vi svøpte om natta de første månedene.
   
 5. Mana92 Glad i forumet Novemberbarna 19 Septemberlykke 2021

  Lille her bekker så og si alltid over på siden selv om jeg legger henne på ryggen. Snakket med helsesøster om dette, og hun sa at lille mest sannsynlig lå slik i magen. Hun sa også som de over nevner, det at jeg kunne støtte opp rundt slik at hun ikke havner på magen :)
   
  • Liker Liker x 1
 6. Marvelina Flørter med forumet

  Litt kavete her og, men det er ofte luftproblemer. Hun begynner å presse når hun blir lagt på ryggen. Jeg har bare vært der og kost på henne og massert litt mens hun ligger sånn, og nå klarer hun å sovne på ryggen. Det var helt umulig for halvannen uke siden. Hun er fire uker i dag. Men hun sover best når hun får ligger på meg :)
   
  • Nyttig Nyttig x 1
 7. Snuffiluffi Forelsket i forumet Novemberbarna 19

  Lille her sover godt på ryggen i babynest og i vogna. Svøper med teppe også, det roer henne.
   
  • Nyttig Nyttig x 1
 8. Tigerbaby Forumet er livet Tilgangsansvarlig Novemberbarna 19 Himmelbarn Oktoberlykke 2019 Assistert-jentene

  Hun her vil ikke sove på rygg, snur seg over, men hun kommer seg tilbake også så tenker det får bare være sånn. Pakket en stor håndklerull mot henne på den siden hun ruller mest til sånn at hun ikke kommer helt over på mage.
   
  • Nyttig Nyttig x 1
 9. Firsttry2019 Forelsket i forumet Novemberbarna 19

  Har ikke prøvd det..syns det høres litt skummelt ut:p Men kanskje verdt er forsøk da!
   
 10. Rybia Elsker forumet Marsipanene 2019

  Ikke skummelt, de fleste små babyer liker det. De gjør det på barsel på Ahus og det holder babyene rolige. Du kan jo sjekke ut hvordan det gjøres på you tube? Og så slutter man når/hvis de ikke liker det, når de kommer seg ut av det selv f.eks.
   
  • Nyttig Nyttig x 1

Del denne siden