Letrozol!

En tråd i 'Vi som prøver / Før svangerskapet' startet av Cleopatra2018, 18 Okt 2018.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
Tags: Add Tags
 1. Cleopatra2018 Flørter med forumet

  Jeg starter med Letrozol for første gang denne pp'en, noen som har solskinnshistorier å dele? Erfaringer? Kommer det bivirkninger med den? jeg er sååå spent og gleder meg til å begynne på den ;)
   
 2. Preggi2017 Flørter med forumet

  Ble gravid med letrozol :) brukte også metformin samtidig, den pp jeg ble gravid. Men fikk stabil syklus på ca 32 dager i stedet for 40-60, med letrozol. Ingen bivirkninger, trodde ikke det var noen særlige bivirkninger med dette :)

  Er akkurat i gang med første pp med letrozol og metformin på unge nummer 2, så håper det funker like godt denne gangen:)
   
 3. Cleopatra2018 Flørter med forumet

  Ååh så godt å høre at det klaffet for deg :happy: Jeg har ganske stabil syklus på 28-30 og regelmessig mens, så håper virkelig at det klaffer med den :nailbiting: er så håpefull at jeg er redd for å bli skuffet om ikke det skulle klaffe. Kan jeg spørre hvor mange runder du tok før det klaffet?
   
 4. White*Angel Blir kjent med forumet

  Jeg er på min 4 kur. Prøvde en dobbel, og jeg ble kvalm, dårlig i magen og uvel.. Men med enkel, ingen bivirkninger. Jeg fikk ikke EL på siste enkle kur, så nå prøver vi en dobbel igjen. Legen min sa jeg måtte slutte så fort jeg fikk vondt i magen, og følte at noe ikke stemte. Cyster kan sprekke så han.. Sist jeg ble gravid gikk jeg på pergotime, og ble raskt gravid! Så håper kuren gir eggløsning og graviditet denne runden:) Lykke til!
   
 5. Preggi2017 Flørter med forumet

  Håper det klaffer for deg, virker som om det er mange som blir gravide med letrozol :)

  Tror det var 4pp hvis jeg ikke husker helt feil:) gikk på dobbel dose
   
 6. White*Angel Blir kjent med forumet

  Er det noen som vet når eggløsning kommer når man går på slike kurer? Jeg har ingen aning. Vi prøver 14 dager etter mensen... og etter floappen, 3 uker etter mens.
   
 7. Cleopatra2018 Flørter med forumet

  Sånne solskinnshistorier liker vi vettu :happy: da er det bare å vente at TR pakker og går sin vei så ny spennende pp kan begynne :shy:
   
  • Liker Liker x 1
 8. Cleopatra2018 Flørter med forumet

  Er pergo det samme som letrozol?? har det en annen type virkning?
   
 9. fjelluft93 Betatt av forumet Septemberbarna 2019

  Jeg har min første pp med letrozol nå. Blodprøven på dag 22 viste at jeg mest sannsynlig har hatt eggløsning, så nå er jeg spent på å teste en gang i løpet av neste uke. Er uansett innstilt på at det ikke går på første runde :)
   
 10. RainbowDash Forumet er livet Himmelbarn Vi som prøver :) Assistert-jentene Januarlykke 2020

  Clomid/clomifen er vel mere lik pergo, sånn jeg har forstått det. Men det er ikke så vanlig å få, men letrozol får man stort sett.
   
 11. Cleopatra2018 Flørter med forumet

  Så spennende å se om den har funket for deg :nailbiting: like greit å ikke ha altfor høye forhåpninger, så blir ikke skuffelsen like stor når den tid kommer. Krysser og håper for deg :happy112
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 12. Cleopatra2018 Flørter med forumet

  Stimulerer det også til eggløsning? Jeg har Pco men, har eggløsning og mens hver mnd regelmessig så jeg håper jo at letrozolen gir meg ekstra "push" i eggene :hilarious:
   
 13. White*Angel Blir kjent med forumet

  Ja pergotime stimulerer til EL. :)
   
  • Liker Liker x 1
 14. MarieL Flørter med forumet

  Hvordan gikk letrozol for deg?
   
 15. Maddieh Forumet er livet Junibarna 2019

  Er 11+6 etter min 5 Letrozol kur. 3 hvor jeg enten fikk veldig sen EL eller ikke i det hele tatt, og to hvor det kom tidligere. Klaffet begge gangene. Kjemisk første.
   
  • Liker Liker x 1
 16. Cleopatra2018 Flørter med forumet

  Jeg venter fortsatt på resultatet :) jeg tok kuren frem til eggløsning også fikk jeg eggløsningsprøyte itilleg den 27.11 så her er jeg spent på om ting har skjedd :hilarious: Kan ikke teste meg før kommende mandag for å unngå en falsk test :sorry: Så dagene snegler avgårde, er lei av å vente :arghh:
   
 17. Cleopatra2018 Flørter med forumet

  Hadde du noen symptomer de gangene det klaffet for deg? jeg har INGEN symptomer og det gjør faktisk at jeg tenker at det ikke har funket :( Har tatt ovitrelle sprøyte itilleg så synes det er litt merkelig at jeg ikke kjenner murringer, stikninger i eggstokkene osv. Får ikke testet meg før mandag heller :shifty:
   
 18. Maddieh Forumet er livet Junibarna 2019

  Nei, egentlig ikke. Merket ingenting.
   
 19. MarieL Flørter med forumet

  Akkurat det samme som meg da! Samme dag med sprøyte. Men jeg testa ut sprøyta, til testene ble blanke. Tok en i går med svak svak strek, så skal ta en til imrg og sjekke om den er sterkere!
   
 20. Cleopatra2018 Flørter med forumet

  Oi så gøy at vi ligger likt :) her har jeg ikke testet noe som helst, jeg har testet som en galning i mine tidligere Pp'er og gått helt ned i kjeller'n av hver eneste negativ test så jeg beskytter meg selv ved å ikke teste :sorry: Så spennende med svak strek, håper for deg at den blir sterkere:happy: Har du noen symptomer? på at du er gravid?
   

Del denne siden