lapper/sveler

ActionPaction

Elsker forumet
hvordan steker dere lapper/sveler i panne?
 
jeg har forsøkt med og uten smør, på høy og middels varme. men får ikke helt dreisen på det
 
og: må man ha BÅDE natron og hornsalt, eller er det nok med bare natron?
 
 
ORIGINAL: ~prinsesse vil ikke~

Aner ikke, men jeg tar meg gjerne en tur på besøk til deg for å se/smake om du får det til! [8D]

 
hehe. du er selvfølgelig invitert.
 
eller jeg kan sende et par i posten - noen ble så harde at de kan selges videre som slagvåpen
 
fikk lyyyyyst på [:D]

noen som har ei god oppskrift??
 
I oppskrifta mi er det kun mel, egg, melk, sukker og bakepulver og steker dem i tørr panne uten noe fett. Røra blir så tykk at den nesten ikke renner av skjea da...Kanskje det som gjør det?
 
mener det er begge delene som skal brukes...
bruker å steke med smør i panna på middels varm plate.... på min ovn der 12 er max, bruker jeg 7-8[:)]
 
Den jeg bruker (nam nam [:D] )

2 egg
1 dl sukker
4 dl kefir
4 dl hvetemel
1 ts natron
1 kryddermål hornsalt
1 kryddermål salt

Egg og sukker vispes til eggedosis.
Hvetemel, natron, hornsalt og salt blandes sammen, og blandes i kefiren.
Så blandes det sammen med eggedosisen.

La røren stå i 10-15 minutter.
Stekes på middels varme med litt smør.
 
hmmm ikke så greit på steike panne kanskje du kan få låne  takke hos noen ?
 
 
lappene kan også bli litt rare om d ikke er luft i røra( alt bød blandes ved og røre opp og ned opp og ned Ikke rundt  og rundt som vanlig)
 
Back
Topp