Lammedilemma- toxoplasmose

Magdalene

Andre møte med forumet
Hm, vet ikke helt hva jeg skal gjøre. Hadde tenkt å holde graviditeten hemmelig for familien frem til ca 12 uker, eller ihvert fall 8-9 (hehe). Men nå er vi invitert på påskelam hos mine foreldre, og ifølge matportalen sine kostholdsråd skal jo ikke gravide spise kjøtt som ikke er gjennomstekt.
Enten må jeg altså fortelle om graviditeten før uke 5 - synes det er veldig tidlig [&:], eller så må jeg komme opp med en utrolig god forklaring på hvorfor jeg ikke vil ha lam, som jeg elsker.
 
Føler meg jo litt hysterisk, men det siste man vil er jo å angre på noe sånt.
Gode råd, anyone?
 
Vi er også bedt på middag med lammestek på fredag.
Jeg er ikke så veldig glad i sauekjøtt, så kommer bare til å bruke det som unnskyldning.

Har ikke så mange råd å komme med desverre[&:]
 
Vi pleier alltid å gjennomsteke lammet. Vi skal også ha lam på lørdag, men jeg kommer til å spise. For d er ikke rått inni. spiste lam da jeg var gravid forrige gang, og d gikk helt fint![:D]! 
 
Aldri hørt om at man ikke kan spise lammekjøtt, det er vel gjennomstekt det og som "alt" annet kjøtt?
Jeg ville spist, men holdt meg til "bitene" som er godt stekt :)

Lykke til
 
Back
Topp