lønnesirup vs "vanlig" sirup

*LillMi*

Gift med forumet
er det noe forskjell??[8|]
 
Ja, det er stor forskjell! Lønnesirup er best på amerikanske pannekaker [;)]
 
ORIGINAL: Sunniva snopesyk

Ja, det er stor forskjell! Lønnesirup er best på amerikanske pannekaker [;)]


så jeg kan ikke bruke vanlig "norsk" sirup når jeg skal lage kjeks hvis det står lønnesirup? *føler meg dum her*
 
Vanlig sirup er litt mer fast og klissete, mens lønnesirpuen er mer flytende og smaker mer karamell
 
ORIGINAL: *LillMi*

ORIGINAL: Sunniva snopesyk

Ja, det er stor forskjell! Lønnesirup er best på amerikanske pannekaker [;)]


så jeg kan ikke bruke vanlig "norsk" sirup når jeg skal lage kjeks hvis det står lønnesirup? *føler meg dum her*


Ville nok prøvd å få tak i lønnesirup jeg ja [:)]
 
ORIGINAL: Sunniva snopesyk

ORIGINAL: *LillMi*

ORIGINAL: Sunniva snopesyk

Ja, det er stor forskjell! Lønnesirup er best på amerikanske pannekaker [;)]


så jeg kan ikke bruke vanlig "norsk" sirup når jeg skal lage kjeks hvis det står lønnesirup? *føler meg dum her*


Ville nok prøvd å få tak i lønnesirup jeg ja [:)]


tror det er lettere å finne en annen oppskrift i dag. eller kanskje jeg bare dropper hele kjekslaginga...
 
ville ikke bytta ut lønnesirup med vanlig sirup.. men karamellsaus! ligner mer i konsistens[:)]
 
Back
Topp