Låsninger?

En tråd i 'Oktober 2014' startet av NerdyGirl, 5 Feb 2015.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. NerdyGirl Glad i forumet Oktoberskatter 2014

  Lille har hele tiden vært mye plaget med luft + han presser hele tiden og blir utilpass når han må bæsje ( virker som han må jobbe mye for det). Jeg har hele tiden tenkt at dette er noe som er vanlig og de vokser fra seg men han er snart 4 mnd og ikke bedre. Istedet blir nattesøvn forstyrret veldig av denne trykkingen og jeg er heldig hvis han sover 3 timer i strekk..

  Fant en artikkel om en baby som hadde samme problem da han hadde en låsming i nakke/rygg, så jeg har bestilt time hos kiropraktor. Noen andre med erfaringer med å gå til kiropraktor med babys? Evt hatt barn med samme problemer?
   
 2. Heldig mamma til snart 2 Gift med forumet Oktoberskatter 2014

  Gått hos kiropraktor med storesøster fra hu var ca 10mnd og med lillebror fra han var 2 uker, har god erfaring med det, blant annet hjalp det på trykkingen lillebror drev med på natta :) håper din lille også kan ha god effekt av det, lykke til:)
   
  • Liker Liker x 1
 3. NerdyGirl Glad i forumet Oktoberskatter 2014

  Det hørtes jo lovende ut :) håper dette hjelper for ikke noe gøy å se at de har ubehag
   
 4. Lykke!!! Flørter med forumet Oktoberskatter 2014

  Vi var hos kiropraktor med storesøster pga kolikk, med stort hell:) fikk beskjed om at de maks skulle ha fire behandlinger. Var de ikke bra da, var det nok noe annet som også plagde de.
   
  • Liker Liker x 1
 5. Heldig mamma til snart 2 Gift med forumet Oktoberskatter 2014

  Hva var begrunnelsen for maks fire behandlinger? :) Ble nysgjerrig for kiropraktoren vi bruker mener alle uansett burde ha 3-4behandlinger i året for å opprettholde balanse i kroppen og vi går jevnlig, ca en gang i måneden/annenhver måned. Rart det er så forskjellige meninger innenfor samme fag:)
   
 6. Lykke!!! Flørter med forumet Oktoberskatter 2014

  Vi gikk til Torp som er anerkjent for behandling av spedbarn og kolikk spesielt. Han mente at hvis ikke barnet ble bedre etter fire behandlinger måtte man se etter andre årsaker til plagene. Andre kiropraktorer jeg har pratet med gjennom jobben mener også at de kun kan knekke opp slik at det blir lettere for andre behandlere å hjelpe over tid (f.eks. Fysioterapi, trening, tøying). De kan ikke fikse kroppen alene. Vanskelig for å ordlegge meg merker jeg:p vet ikke om du skjønner hva jeg mener:)
   
 7. LeneB Forumet er livet Marsboere 2020 Oktoberskatter 2014

  Den begrunnelsen fikk vi også. Fungerte på storesøster mot kolikk pga hun hadde låsninger i nakken. Nå med Elvira fungerte det ikke med fire behandlinger, men hos henne ligger problemet med reflux og melkeallergi .
   
  • Liker Liker x 1
 8. Heldig mamma til snart 2 Gift med forumet Oktoberskatter 2014

  Ok, interesssant å høre, det skal jeg ta med videre til "min" og høre hva hu sier :) Men da gjelder det kanskje mest barn og ikke oss voksne og kanskje også at de ikke direkte får gjort noe galt, men at det ikke er vits å behandle mer for da er det andre årsaker?:)
   
  • Liker Liker x 1
 9. ønsker så inderlig en liten sp Gift med forumet Himmelbarn Oktoberskatter 2014 Assistert-jentene Julikulene 2020

  vi har hatt samme problem.. vi har gått til Osteopat, merker stor forbedring :) anbefaler på det sterkeste, han fant en del låsninger på snuppa... og etter 4 ganger så har hun ikke det mer nå,og i løpet av 2-3uker regnet han med at alt var over :)
   
  • Liker Liker x 1
 10. NerdyGirl Glad i forumet Oktoberskatter 2014

  Så bra å høre det har hatt bra effekt for dere! er veldig forhåpningsfull for at dette kan hjelpe :D
   

Del denne siden