Kynnere. Så mange kynnere

En tråd i 'September 2020' startet av Kalinnea, 23 Jun 2020.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Kalinnea Forelsket i forumet ❤️ Septemberlykke 2020 ❤️ ❤️ Augustlykke 2020 ❤️

  Er det flere som er plaget av mye kynnere for tiden? Jeg får dem så mange ganger om dagen i det siste, bare jeg bøyer meg eller går på do eller står rett opp og ned. Og etter orgasme er de så harde jeg nesten får dårlig samvittighet for babyen.. :laughing002
  Steinhard mage, ikke noe vondt. Men kan ikke huske at jeg hadde i nærheten av så mange med førstemann. Jeg er 30+0 i dag.

  I natt drømte jeg til og med at jeg fikk en kynner som var så kraftig at den klemte livmora mi sammen til bare 2 cm høy og babyen var borte.. :bag: :hilarious:
   
  • Liker Liker x 1
  • Morsom Morsom x 1
 2. Vela❤️ Elsker forumet Marsipanene 2019 ❤️ Septemberlykke 2020 ❤️

  Skal vel være vanlig med mye mer og sterkere kynnere med nummer to. Jeg har ikke hatt kynnere enda, når begynte det hos deg? Jeg hadde ingen i forrige svangerskap, så vet egentlig ikke helt hvordan det føles. Vet bare hvordan rier føles.
   
 3. frkmae Flørter med forumet Oktoberfruene 2018

  Hadde litt i første svangerskap, frå veke 25 ca, jente.
  Andre svangerskap hadde eg ofte og masse, frå veke 16, gutt. Denne gongen har eg hatt frå veke 18 ca, ikkje like ofte og hyppig som med andremann i starten, men etter veke 25 har det berre tatt seg meir opp, jente. Denne veka runder vi 30 veker, og no har eg mange kynnera for dagen, har ikkje telling ein gong.. er aktiv og trener 4-5 dager i veka :)
   
  • Liker Liker x 1
 4. Kalinnea Forelsket i forumet ❤️ Septemberlykke 2020 ❤️ ❤️ Augustlykke 2020 ❤️

  Ja, det kan nok hende. Mye som skal være verre andre gangen, som etterriene.. Gruer meg.

  Hatt de etter sex siden rundt uke 24 tror jeg. Men hatt de mange ganger om dagen den siste halvannen uka.

  Jeg visste ikke heller hvordan de føltes da jeg gikk gravid sist, trodde de skulle gjøre vondt. Men det er bare at magen/livmora trekker seg sammen blir steinhard og ser ut som en liten kule hvis det skjer mens du ligger på ryggen :p ligner ikke ekte rier i det hele tatt, synes jeg.
   
 5. Kalinnea Forelsket i forumet ❤️ Septemberlykke 2020 ❤️ ❤️ Augustlykke 2020 ❤️

  Er vel rundt da jeg begynte å føle på de denne gangen også. Må vel nesten bare belage meg på at det vil være mer masete dette svangerskapet, hehe.
   
 6. Vela❤️ Elsker forumet Marsipanene 2019 ❤️ Septemberlykke 2020 ❤️

  Da kan det hende jeg har hatt det uten å tenkt særlig over det:happy:
   
 7. Kalinnea Forelsket i forumet ❤️ Septemberlykke 2020 ❤️ ❤️ Augustlykke 2020 ❤️

  Det kan fort hende du har, ja. Jeg fikk en kynner mens jordmor skulle ta SF-mål da jeg var gravid sist, og det var sånn jeg innså at det var det jeg opplevde. Fordi jordmor sa "vi må bare vente til kynneren har gitt seg." Før hadde jeg bare trodd det var babyen som spente seg mot fremsiden av magen min, hehe.
   
  • Liker Liker x 1
 8. Vela❤️ Elsker forumet Marsipanene 2019 ❤️ Septemberlykke 2020 ❤️

  Det føler jeg skjer jevnt og trutt. At det blir litt stramt og dårlig plass i noen sekunder. Har lest så mye om at kynnere er ubehagelig, men ikke vondt at jeg har tenkt jeg ikke har det:p:)
   
 9. Kalinnea Forelsket i forumet ❤️ Septemberlykke 2020 ❤️ ❤️ Augustlykke 2020 ❤️

  Høres ut som kynnere det, ja! Mye man skal lære om kroppen i et svangerskap, hehe.
  Jeg lærte selv istad hva nedpress kan kjennes ut som, og innså at jeg faktisk har hatt det også noen uker, uten å vite at det var det det var :hilarious:
   
 10. Vela❤️ Elsker forumet Marsipanene 2019 ❤️ Septemberlykke 2020 ❤️

  Godt vi er fler som har vært gravide og født før som ikke er ferdig utlært om kroppen og svangerskap:hilarious:
   
 11. Kalinnea Forelsket i forumet ❤️ Septemberlykke 2020 ❤️ ❤️ Augustlykke 2020 ❤️

  Ikkesant :hilarious: Trodde liksom jeg visst hva jeg kom til å oppleve nå, siden det bare er to år siden sist. Men neida, det er stadig noe nytt :happy090 :laughing002
   
  • Optimistisk Optimistisk x 1
 12. LittleHunt Glad i forumet ❤️ Septemberlykke 2020 ❤️

  Er litt av og på hos meg. Forrige uke hadde jeg masse ved aktivitet. Nå er det bedre. Blir vel verre igjen. Sluttinnspurten husker jeg som veldig slitsom. Alt overbelaster liksom.
   
 13. eudaimonia Glad i forumet ❤️ Septemberlykke 2020 ❤️

  Jeg er veldig plaget med kynnere :grumpy: Har hatt sterke kynnere siden uke 15/16 og er 100 % sjukemeldt pga dette. Jobber i barnehage og det ble bare verre og verre. Sist svangerskap hadde jeg også masse kynnere og fødte i uke 34. Så nå blir jeg fulgt opp godt med kontroller på sjukehus. Har time nå på torsdag og er veldig spent. Er i uke 27+ 4 nå. Det er fryktelig plagsomt og jeg kan få det i alle situasjoner. Med en gang jeg står og går er det veldig mye. Får det også når jeg snur meg i sengen, når jeg ligger på rygg eller bøyer meg. Våkner som regel av kynnere på morgenen... Akk, er litt lei :arghh:
   
  Last edited: 24 Jun 2020
 14. Kalinnea Forelsket i forumet ❤️ Septemberlykke 2020 ❤️ ❤️ Augustlykke 2020 ❤️

  Oj, det hørtes passe slitsomt ut, ja. Heldigvis ikke blitt så ille for meg, men kan få kramper i magemusklene om jeg snur meg for brått i senga, eller reiser meg for fort.
  Bra du får god oppfølging da! :)
   
  • Liker Liker x 1
 15. Ønske_mamma Betatt av forumet Aprilbarna`15

  Har også hørt at kynnere gjerne kommer tidligere når man har født før. Husker lite av det fra første svangerskap, men med nr to var jeg delvis sykemeldt fra halvveis i svangerskapet pga mye og hyppige kynnere, noe som hang mye sammen med belastninger - men kunne komme av egentlig hva som helst. Nå er jeg også sykemeldt 100%, delvis pga mye kynnere og nedpress og fare for premature rier. Tenker selv at kynnere er et lite vink for å roe litt ned og høre på kroppen, men i de aller fleste tilfeller er det jo ikke forbundet med noe farlig eller skadelig :)
   
  • Liker Liker x 1
 16. Kalinnea Forelsket i forumet ❤️ Septemberlykke 2020 ❤️ ❤️ Augustlykke 2020 ❤️

  Samboeren sa til meg i stad at siden jeg får så ekstra harde rier etter sex, så hadde han i grunn ikke lyst til å ha mer sex før etter vi har vært på UL :bag: Uvant at han ikke vil :hilarious:
   
 17. Hannelore.tmp Glad i forumet ❤️ Septemberlykke 2020 ❤️

  Andregangs her, og har også vært litt usikker på om det er kynnere jeg har kjent. Magen blir innimellom hard, men det gjør ikke vondt. Men da er det vel kynnere da, ettersom det du skriver :) Har muligens fler enn jeg legger merke til jeg også, for siden det ikke gjør vondt merker jeg det ikke så lett :p 29+0 i dag :)
   
  • Enig Enig x 1
 18. eudaimonia Glad i forumet ❤️ Septemberlykke 2020 ❤️

  Skulle egentlig ønske det var slik her i gården også, men neida... Her må jeg sette inn nødbremsen :hilarious:
   
  • Morsom Morsom x 1
 19. Høstbarn i vente Glad i forumet ❤️ Septemberlykke 2020 ❤️ Januarlykke 2019

  Har faktisk ikke hatt noen kynnere. Men hadde ikke det med førstemann heller før uke 38-39.
   
 20. eudaimonia Glad i forumet ❤️ Septemberlykke 2020 ❤️

  Dere som har kynnere. Opplever dere at pusten blir tyngre under kynnerene? Jeg får tyngre for å puste under sterke kynnere. Og noen ganger kan jeg kjenne at en kynner er på gang akkurat fordi pusten blir tung. Slik opplevde jeg ikke sist svangerskap, men antar at det er fordi livmoren presser mot lungene?
   
  • Enig Enig x 1

Del denne siden