Kyllingfilet?

Looney

Forumet er livet
VIP
Hva er ditt tips for å steke hele kyllingfileter så de blir saftige og gode?


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Brun raskt på sterk varme i stekepanne, ca 1 minutt på hver side. Skru av plata, la panna stå på og sett på lokk. La kyllingen ligge der å dampe til den er gjennomstekt. (Avhengig av størrelsen, men ca 20 min)
Evt, pakk i folie og viderestek på 150 grader i stekeovn etter bruning i panna.
Leirgryte er også en vinner om du har det.. ;)
 
Stekepose juicy chicken så lager det seg selv inne i ovnen ;)
 
Som flere over; anbefaler å steke dem i stekeovnen. Gjerne i stekepose men like greit uten også. Putt inn et steketermometer! Perfekt å ta ut ved ca.68 grader. Jeg pleier ikke å brune dem først men det er sikkert lurt.
 
Jeg steker i ovn, bruker stekepose. Setter ovnen på 200 grader. Den blir veldig saftig ;)
 
Stikker hull i fileten og pakker i hvitløkssmør e.l. Derettet har jeg litt ost på, og så inn i ovnen. Jeg får aldri tørr kylling :-)
 
Back
Topp