Kvelds rutiner, søvn og sugebehov...

En tråd i 'April 2020' startet av Frk. Gamlemor, 11 Sep 2020.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Frk. Gamlemor Glad i forumet Påskekyllingene 2020

  Jeg klikker snart... :blackeye: Altså, på dagtid går all legging som en lek. Pupp, kle på, ut i vogna, rugge litt også sover hun alt fra 1-4 timer, alt etter når vi er på døgnet.

  Men så kommer kvelden. Hun er helt borte vekk trøtt klokken 19. Men umulig å legge. Med mindre jeg ammer henne i søvn. Det er forsåvidt ok, bortsett fra at hun nå ikke lenger går å flytte bort i egen seng... Da våkner hun også er vi igang igjen...

  Vi starter med kveldsmat, pupp og stell rundt 18. Så ammer vi mer i sofaen før vi går på rommet rundt 20. Også vil hun ikke sovne uten puppen i munnen.. Og vi har prøvd ALLE Sutter som er på markedet tror jeg... :bag: og når. Hun endelig sovner så har hun siste uken gått fra å våkne 1-2 ganger om natten til 5-10 ganger om natten... :arghh:

  Jeg vet det går over. Jeg bare leeeengter etter å få en kveld og en natt for meg selv ❣️
   
 2. Anine91 Gift med forumet Påskekyllingene 2020 Assistert-jentene

  Har ikke en løsning, men ville bare si at vi har det helt likt for tiden. Utrolig slitsomt, og er samme styret når hun våkner på natten. Ender ofte opp med at jeg sovner ved siden av henne (ammer liggende), og når jeg da våkner og prøver å flytte henne over i egen seng, våkner hun med en gang hun treffer madrassen.

  Hjelper av og til hvis mannen min legger hun ned, men usikker på om det er tilfeldig...

  Blir koko!
   
 3. Den perfekte mor, påan igjen Forelsket i forumet Marsboere 2020 Påskekyllingene 2020

  Det er vel det femte utviklingstrinnet som har gjort sitt inntog tenker jeg. Selv tror jeg at vi begynner å komme over det, for plutselig kan vi faktisk legge diktatoren i ni-tiden!
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
  • Optimistisk Optimistisk x 1
 4. Frk. Gamlemor Glad i forumet Påskekyllingene 2020

  My story... Akkurat sånn er det! Det har løsnet litt en en hver natt de siste dagene, så håper vi nærmer oss en mer levelig sove stil..
   
  • Optimistisk Optimistisk x 1
 5. Frk. Gamlemor Glad i forumet Påskekyllingene 2020

  Dette gir håp!
   
  • Liker Liker x 1
 6. Mams32 Glad i forumet Påskekyllingene 2020

  Litt omvendt her, her går kveldslegginga supert, graut rundt syv, så litt lek så legging. Sover fra rundt halv ni til ca halv sju-sju.
  Men om dagen sliter jeg med å få han til å kvile hjemme, og han sover sjelden lengre enn en time, ikke alltid det engang.
  Full av energi, legger jeg han for å kvile, snur han seg på magen med en gang (og ikke i sove stilling på magen, men nærmere krype stilling)
   
 7. Frk. Gamlemor Glad i forumet Påskekyllingene 2020

  Har fått en smak på å ikke sove på dagen idag... Herreli så slitsomt det er! Sutrete baby hele dagen. Hun sov max 40min sammenhengende idag, men sovnet godt på kvelden..
   
 8. Mams32 Glad i forumet Påskekyllingene 2020

  Min sover jo litt, men bruker så lang tid fra han begynner å sutre (og det er tydelig at han er trøtt) til han faktisk sovner..

  håper hun sover godt og lenge i natt da :notworthy
   
 9. Den perfekte mor, påan igjen Forelsket i forumet Marsboere 2020 Påskekyllingene 2020

  Haha, rart hvor forskjellige de er. Her er jeg kjempelykkelig om mini sover en hel time, en halv er standard. Selv om det åpenbart er en endring på gang. Nå er det natta i ni-tiden, og dagsovingene kan nå innimellom overstige en halv time. Hadde akkurat venner meg til at våkentiden tidlig på dagen var to timer, men det nærmer seg to og en halv nå, selv om det fort er en litt sutrete eller masete baby når han har vært våken en time. På kvelden kan han godt være våken 3-4 timer før han våger å lukke øynene...
   
 10. Frk. Gamlemor Glad i forumet Påskekyllingene 2020

  Ja de er svært forskjellige disse små! Storebror var veldig enkel. Inn med slutten og bamsen i armkroken så sov han uansett. Mens frøkna her er ikke interessert i hverken det ene eller det andre.. Så her tar det meste lengre tid. Hun sover heldigvis stort sett godt på d dagtid. Da....
   
 11. håndballelsker Forelsket i forumet

  Lurer på det samme. Heldigvis kjøpte jeg bedside crib og kan amme når han ligger i den. Men en god natt søvn aner jeg ikke hva erhan har kun sovet 2 ganger med kun 3 ammingen på natten føler ikke jeg gjør noe annet på natten en og amme ‍♀️ På dagen sover han kun 20 minutter. Hvis jeg er heldig og går en tur kan han sove i en time.
   
 12. Frk. Gamlemor Glad i forumet Påskekyllingene 2020

  Hvordan ammer du mens barnet ligger i sengen? Jeg har også bedside rib, men må ta henne ut føler jeg..
   
 13. Livvea Forelsket i forumet Maiblomstene 2020

  Jeg lener meg over og støtter meg på kanten av krybben.
  Klarer ikke ligge slik lenge, men hvis det får baby til å sovne etter noen sugetak, så funker det. Hvis ikke så må jeg rulle oss tilbake i vår seng og "starte på nytt".. er i samme båt her og, med at han er plutselig blitt vanskelig å flytte i søvn uten å vekke...
   
 14. Frk. Gamlemor Glad i forumet Påskekyllingene 2020

  Det er det vi også opplevde. Hadde et par uker nesten uten søvn pga det. I desperasjon etter søvn flyttet jeg henne inn på eget rom. Nå er vi tilbake til en til to ammingen og hun sover lenger sammenhengene før hun skal ha pupp første gang ❣️ jeg føler jeg har fått livet i gave :p
   

Del denne siden