Kvalme med jente eller gutt?

En tråd i 'September 2022' startet av Høstblomst, 14 Jan 2022 kl 20:38.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Høstblomst Betatt av forumet Oktoberlykke2020❤

  Men datteren min var jeg i knallform hele graviditeten (med unntak av grusom bekkenlåsning siste trimester) fullstendig fri for kvalme.
  Denne ganger derimot…huff, kvalmen startet 4+3 og er tilstede hver dag hele døgnet. Har alltid hørt folk si at man blir dårligst med jente i magen, men lurer på om noen har motsatt erfaringer?
   
  • Liker Liker x 1
 2. ing35 Betatt av forumet Himmelbarn

  Med mine to gutter var jeg skrekkelig dårlig. Den andre verre enn den første og var derfor overbevist om at han var jente. Denne gangen er jeg ikke kvalm i det hele tatt, kanskje litt når det er lenge siden jeg har spist. I stedet har jeg fått rygg/bekkenplager, noe jeg aldri hadde med guttene. Men det er fortsatt tidlig og jeg husker ikke helt når kvalmen slo inn med de to andre…

  Uansett… det sies mye rart om sånt. Det er vel neppe veldig vitenskapelig ;)
   
 3. vårlilleclark Forelsket i forumet

  Jeg var ikke kvalm med sønnen hvertfall ☺️
   
 4. Mammabjørn93 Flørter med forumet Himmelbarn

  Jeg var super kvalm hele svangerskapet med gutt. Jordmor het sa at kropper reagerer ulikt på ulike kjønn. Så hvis man har vært dårlig med gutt er det sannsynlig at man blir dårlig med gutt igjen.
   
 5. Mimmie Blir kjent med forumet

  Jeg var mye kvalm da jeg var gravid med gutt. Brukte kvalmestillende og var gradert sykemeldt store deler av svangerskapet. Er også kvalm nå, men ikke mye plaget enda. Dog begynte kvalmen to uker tidligere nå enn sist så er spent..
   
 6. Missy85 Flørter med forumet

  Jeg har alltid hatt halsbrann på i alle mine graviditeter.
  Vært småkvalm innimellom, men ikke på dette nivået.
  Det sies at halsbrann så blir det jente, men det stemmer ikke
  med mine 3 gutter :hilarious: Så håper faktisk at det blir jente..
   
 7. Viblirfem❤️ Andre møte med forumet

  Jeg har 2 barn ( en av hver) og var så kvalm at det var helt grusomt med begge. Er grusomt kvalm nå også. Jeg har med andre ord vært kvalm uansett kjønn :yuck: gleder meg til kvalmen går over :)
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 8. Babydream2022 Glad i forumet ❤️ Augustlykke 2020 ❤️ Påskeliljene 2022 ❤️

  Var gørr dårlig med gutten min
   
 9. Gullfisk91 Forelsket i forumet Septembermødre <3 Oktoberskatter 2014

  Jeg har vært kvalm og hatt halsbrann med begge guttene mine, nå (6+3) er jeg ikke noe mer enn tidvis uggen, blir litt bekymra men prøver å fokusere på de andre symptomene isteden :bag: og hvem vet, kanskje det betyr at det blir jente denne gangen :wacky:
   
 10. Forglemmegei20 Glad i forumet Februarbarna 2020

  Jeg var dårlig fra lenge før positiv test sist, nå er jeg kommet veldig kort men er i fin form foreløpig... Betyr det gutt denne gangen? Hmmm
   
 11. Sisi Blir kjent med forumet

  Jeg har en av hver. Var kvalm med begge. Men mye mer med jenta. Da fikk jeg hypermesis.
   
 12. Magnolia85 Flørter med forumet

  Hyperemesis med gutt, her. Selv om fastlegen sa det var vanligere med jente i magen. Noe med hormonstigningen som er annerledes med jentefostre, visstnok :rolleyes:

  Er jo litt som de mytene ellers rundt kjønn. Det stemmer jo for ca 50%. Vil ikke kalt det eksakt vitenskap :p Men er jo likevel litt morsomt hva andres erfaringer er.
   
  • Enig Enig x 1
 13. April22mamma Flørter med forumet Påskeliljene 2022 ❤️

  Jente på vei og ingen kvalme her
   
 14. J Glad i forumet Vårspirene 2021

  Vært kvalmen i alle mine svangerskap. Verste foreløpig var svangerskap nr 1 og 3 (forskjellig kjønn). Med nr 3 va eg i dårlig form i tillegg, og låg vell stort sett heile svangerskapet. Nr 1 og 2 var jenter og nr 3 var gutt. Så definitivt verst med gutten
   
 15. Cornelialill Flørter med forumet

  Var ikke spesielt dårlig med gutten min. Litt småkvalm bare om jeg ikke spiste, men ikke noe morgenkvalme eller noe. Da jeg mistet i MA, var jeg kjempekvalm. Denne gangen er jeg så og si kvalm hele tiden. Er så slitsomt. Innimellom er det litt bedre, men føler jeg må spise litt hele tiden.
   
 16. Cad1 Andre møte med forumet

  Sykt kvalm med første, fra uke 6 til 24-26! Fikk jente. Ikke merket noe enda, er 6+0 i dag, så krysser fingrene for at det holder seg slik
   
 17. Marlenda Betatt av forumet Marsipanene 2019

  Forrige gang tok jeg test for jeg hadde vært kvalm en uke allerede. Da var jeg vel 5 uker på vei. Var kvalm i 6mnd og fikk ei jente.

  Kvalmen startet samtidig nå, men mye mildere. Spent på hva det blir denne gang
   
 18. LilleMy&miniMe Glad i forumet Marsboere 2020

  Ikke kvalm forrige gang med gutt. Super kvalm nå… spent
   

Del denne siden