Kraftig blødning uke 11+4!

En tråd i 'Juli 2017' startet av Bkno8931362, 21 Des 2016.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Tvillinger2017 Andre møte med forumet

  Hei, jeg er i uke 11+4 i dag med tvillinger. Svangerskapet har gått helt fint foreløpig og jeg har vært på TUL både i uke 6 og 9 og begge gangene såg alt helt fint ut. Jeg fikk ikke sove i natt så jeg satt oppe og pakket inn litt julegaver da jeg plutselig kjente at det rant ned fra underlivet, jeg sprang på toalettet og så at det rant masse blod ned i toalettskålen, og det så ut som jeg tisset fordi etter alt blodet kom det liksom masse vann ut av vagina, men er ganske sikker på at det ikke var tiss. jeg brast ut i gråt og ropte på samboer, jeg blødde utrolig mye og da jeg holdt papiret under så fyltes det opp med friskt mellom-rødt blod med en gang. Samboer ringte legevakt på sykehuset og vi fikk komme med en gang, legen undersøkte magen og tok blodprøver men alt så normalt ut, men jeg blødde fortsatt ganske mye. Legen henviste meg direkte til gynekologisk undersøkelse der jeg fikk ta ultralyd, der fikk jeg se to sprellende barn med bankende hjerter, både hjerterytme og størrelse osv så helt normalt ut, men legen skjønte ikke hvorfor jeg blødde så mye, fikk også gynekologisk undersøkelse der alt så normalt ut, livmorhalsen var fortsatt helt lukket men legen sa hun skjønte hvorfor jeg var bekymret fordi hun så hvor mye friskt blod som kom ut da hun undersøkte meg. Hun sa bare at alt så greit ut, og at hun ikke visste hvorfor jeg blødde så mye, men at det kunne være en begynnende abort og at jeg bare måtte vente og se. Skal tilbake på torsdag for å se hvordan det har gått. Lurer på hva dere tenker? Jeg klarer ikke å slappe av selv om jeg så to bankende hjerter fordi jeg blør så mye.. Har ikke blødd noen ting tidligere i svangerskapet heller:(
   
 2. Trultemor88 Gift med forumet JuniJubel2021

  Huff jeg skjønner godt at du er bekymret [emoji173] har ingen tanker eller erfaring men krysser fingrene og ønsker deg lykke til [emoji173]
   
 3. ToGo Glad i forumet

  Skjønner så godt at du er redd. Det hadde jeg også vært. Jeg har heller ingen erfaring, men jeg sender deg alle gode tanker som finnes.
   
 4. Snorkfrøkna_90 Elsker forumet Mailykke 2018 Himmelbarn ❤️ Augustlykke 2020 ❤️

  Uff, forstår at du er bekymret. Det hadde nok jeg også vært. Håper virkelig at alt går bra for deg :Heartred
   
 5. Håper på nr 4 Forumet er livet Tilgangsansvarlig VIP Novemberlykke 2018 Julibaluba 2017

  Håper det bare er noe helt uskyldig... har hørt andre med samme opplevelse som har kommet trygt i mål :Heartred krysser fingrene for deg.
   
  • Liker Liker x 1
 6. Pedal Gift med forumet

  Skjønner godt at du er redd, men når de har sett to bankende hjerter og sier at det ser bra ut, så må man jo nesten tro at dette går bra!
  Håper du får det bekreftet i morgen og kan senke skuldrene.:happy:
   
 7. Lykketreff Gift med forumet

  Dette skjedde med søsteren til en venninne av meg også! Hun hadde bare en i magen, men blødde plutselig kraftig i ca uke 13/14. Det varte i nesten to dager. Tror det kom tilbake en dag eller to senere også. Sønnen hennes har aldri vist tegn på å være påvirket av det. Han blir to år til våren. De skjønte aldri hvorfor hun blødde, men hun fikk samme beskjed som deg. Håper alt går bra med deg og at du klarer å slappe av! Sender varme klemmer <3
   
 8. Lambi`83 Forumet er livet Septemberlykke 2015 Sommerfuglene 2017

  Nei, så kjipt!! Men fantastisk at alt er bra foreløpig!! Har selv hatt mye blødninger dette svangerskapet, men alt er visst fint allikevel! Håper det er uskyldig!!
   
 9. Beths Elsker forumet Augustmødrene 2014

  Krysser fingrene!
   
 10. kattungen Glad i forumet

  Krysser fingre og tær for deg og babyene <3
   
 11. Tvillinger2017 Andre møte med forumet

  Tusen takk for gode ord<3 jeg har ikke blødd like mye i dag, så må bare prøve og tenke positivt. Er veldig spent på i morgen og håper virkelig alt står bra til!
   
 12. Nøtta17 Forelsket i forumet Sommerfuglene <3

  Lykke til idag <3 krysser fingrene for deg :)
   
 13. MorIHuset Flørter med forumet

  Lykke til idag <3 tenker på deg :)
   
 14. Lillemy1980 Flørter med forumet

  Lykke til i dag :Heartred
   
 15. Smil90 Elsker forumet Augustlykke 2015

  Lykke til :)
  Hadde en venninne som hadde mye blødninger og var sikker på at det var en abort, men alt gikk fint :)
  Håper det er tilfelle med deg også!
   
 16. Dolly88 Forelsket i forumet ❤Januarlykke 2022❤ Julibaluba 2017

  Så kjipt å få, men så bra alt så fint ut på ultralyden:) krysser fingrene for deg og at alt er bra:)
   
 17. Tvillinger2017 Andre møte med forumet

  Hei, da har jeg fått vært på ny UL, og alt så helt normalt ut, fortsatt to aktive foster med bankende hjerter!<3 hadde det på følelsen at det ville gå bra da jeg sluttet å blø i går formiddag, så det var en veldig god beskjed og få nå rett før jul! Legen sa at hun skjønte fortsatt ikke hvorfor jeg hadde så kraftig blødning, men hun kunne ikke se noe unormalt så jeg måtte bare fortsette og leve som vanlig! Er utrolig lettet nå, og håper det går bra videre fremover også:):):)
   
  • Liker Liker x 12
  • Optimistisk Optimistisk x 1
 18. Utålmodigemeg Gift med forumet Oktoberfruene 2018 Julibaluba 2017

  For en hærlig beskjed :D Lykke til videre!
   
 19. Smil90 Elsker forumet Augustlykke 2015

  Så hærlig :)
   
 20. Gopia89 Forelsket i forumet Januarlykke 2020

  Å så godt :)
   

Del denne siden