Korleis har jula vore som nybakt mamma/høggravid?

En tråd i 'Januar 2019' startet av Moderator Marte, 27 Des 2018.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Har det vore stressande, og har du fått gjort alt du hadde tenkt?
  Kanskje du har tatt det heilt med ro og kosa deg mykje? :)
   
 2. Soffi23 Elsker forumet

  Jula har både vært slitsom men også avslappende! Mamma har invitert på middag nesten hver dag og vi har bare slappet av ellers. Litt slitsomt med besøk osv, og lite søvn pga mageboeren, men skal absolutt ikke klage:D
   
 3. Høstbarn i vente Elsker forumet ❤️ Septemberlykke 2020 ❤️ Januarlykke 2019

  Egentlig veldig stressende selv om vi feira bare oss to og hundene hjemme.
  Vi bestemte oss for å lage heimelaga til alle noe som gav enorm arbeidsbelastning :p Så fram til torsdagen før jul var jeg hyperstressa med absolutt fulle dager hvor jeg omtrent stod på fra morgen til kveld sammen med samboer.

  Heldigvis senket freden seg her da iløpet av helgen og vi har begge bare slappet av og gjort som vi vil resten av dagene. Hadde en siste tur på senteret julaften faktisk ens ærend for å kjøpe halsbranntabletter og utenom det har alt vært fredelig :)

  Vi har hatt en tøff høst så vi bestemte oss for å være mye hjemme og ikke stresse overalt i besøk. Det fungerte veldig godt for oss <3
   
 4. emmalouise Glad i forumet Desemberlykke 2018 Januarlykke 2019

  Nybakt mor!! Kom hjem 22 des men hadde gjort alt klart til jul først i desember, så jeg trodde jeg skulle nyte desember og halve januar alene.... her går dagene i pumping og mating og bleier. Vi var alene på julaften bare oss tre og det var veldig greit! Vært tøft å bli mamma så tidlig så godt med rolige dager!
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 5. Minimeg Forumet er livet Tilgangsansvarlig VIP ❤ Oktoberbaby 2016 ❤ Januarlykke 2019

  Foruten en familiekrise på siden (ikke hos oss) har det vært en rolig jul. Jeg har fått slappet av mye og sovet lenge om morgenen, så det har vært godt :) synes disse dagene før nyttår er ganske nervepirrende da, selv om jeg fortsatt har 19 dager igjen til termin :p
   
 6. Totlaaa Gift med forumet ❤️Mailykke 2022❤️ Himmelbarn Påskeliljene 2022 ❤️ Januarlykke 2019

  Jul og romjul som høygravid har vært ganske deilig! Fremdeles noen nervepirrende dager igjen før 2019, og krysser fingrene for at han holder seg inne ut 2018 :)

  Sover mye, slapper av, går på kino, spiser god mat og generelt henter inn krefter til fødsel og barsel :)
   
  • Enig Enig x 1
 7. Bkno1197462 Blir kjent med forumet

  Jula her har også vært avslappende, tross vannkopper.. håper bare lillebror holder seg inne så lenge som mulig nå slik vi både er i 2019 og vannkoppene er over:nailbiting:
   
  • Liker Liker x 1

Del denne siden