Kom morsfølelsen rett etter fødsel?

En tråd i 'Mars 2016' startet av Moderator Irene, 8 Aug 2016.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Eller hvordan var det for deg? :)
   
 2. FruJohnsen <3 Oktober 2014 <3 Tilgangsansvarlig Marslykke 2016 Oktoberskatter 2014

  Denne gangen gjorde den det :) Kanskje fordi det var nr 2 og var litt mer forberedt? Med storesøstra kom kjærligheten ganske så fort, men den store morsfølelsen tok litt tid. Det var rart å være mamma. Denne gangen var alt på plass med en gang.
   
 3. xena81 Forelsket i forumet

  Det tok et par dager før den kom ordentlig. Jeg var jo glad i babyen, men morsfølelsen kom ikke helt med en gang. Ser for meg at den kommer fortere hvis vi får et barn til, fordi da er man litt mer avslappet og vet mer hva man går til ;)
   
 4. 2725020070603 Flørter med forumet

  Det tok dessverre flere uker for min del... var glad i henne, men ikke sånn jeg hadde forventet meg. Jeg hadde jo mast om barn i årevis før hun kom, og hun var ekstremt ønsket og planlagt. Men det var så mange følelser etter fødsel, samt så store endringer på hverdagen at jeg ble litt overveldet. Jeg var vel så smått innom fødselsdepresjon, tror jeg... men når hverdagen roet seg og jeg fikk mer kontroll på eget følelsesliv så kom også morsfølelsen for fullt :)
   
 5. Knøtt Gift med forumet Marslykke 2016 Novemberbarna 2021 Julibarna 2019

  Signerer denne! Førstemann her :) Var mer et beskyttelsesinnstinkt som kom først. Var blitt fortalt på helsestasjonen at det også var en type morskjærlighet og slo meg til ro med det :) Tror nok som FruJohnsen sier, at det kommer mer naturlig med nummer to ;)
   
 6. LuLu85 Forelsket i forumet

  Hadde svangerskaps depresjon. Men gledet meg sykt mye til å bli mor og å møte henne. Ble forelsket med det samme. Men alt ble tusen ganger sterkere etter et par uker b
   
 7. Litjlointa Forelsket i forumet

  Det tok en del uker før den kom ordentlig hos meg, men jeg leste veldig mye om det så ble veldig beroliget av fakta rundt det =)
   

Del denne siden