kokt bayonneskinke

LitenSpire

Glad i forumet
Januarskatter 2015
jeg har kjøpt kokt bayonneskinke som ligger i sånn rød plast... kossen tilbereder jeg denne?? hadde tenkt å ha den til middag i dag, men ser at eg da må sette i gang no!!!!
 
tips anyone?
 
hvis den er fredig kokt som du skriver,
så ville jeg skjært den opp i passe skiver.
Og legge de i en ildfast form med vann i.
dekk til med alu.folie.
 
ca.150grader en liten stund. (til de er varme)
 
Og tomatsaus eller sennepssaus er kanongodt til[:D]
 
skal den altså ligge i vannet?
 
ORIGINAL: *Lilly84*

skal den altså ligge i vannet?

 
ikke sånn at den flyter.
men sånn at det er litt vann i bunn,at den blir "dampet" på en måte.
At den ikke blir tørr.
 
Kan gjerne ha det i sausen etterpå.
 
tusen takk for hjelpa:) da blir det deilig middag i dag:)
 
?hva skulle man gjort uten BV??    [:D]
 
er det den fra first price? Hvor mye kostet den? Så den i dag, men fant ingen pris...[&o]
 
ORIGINAL: *Lilly84*

tusen takk for hjelpa:) da blir det deilig middag i dag:)

?hva skulle man gjort uten BV??    [:D]

 
misunnelig....kose deg...
 
denne er rema sin, tror det er nordfjord. kostet 75 kr.
 
Back
Topp