Knute på livmoren

En tråd i 'April 2022' startet av Lille hjerte, 8 Okt 2021.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Lille hjerte Elsker forumet Sommerfuglene VIP Påskeliljene 2022 ❤️

  Noen andre som har det?
   
 2. Noddy86 Andre møte med forumet

  Jeg blødde kraftig når jeg va i uke 7. Var helt sikker på at jeg spontanaborterte. På ultralyd sa de at det var en muskelknute inni livmoren som hadde sprukket. Var det en sånn knute du tenkte på?
   
 3. Lille hjerte Elsker forumet Sommerfuglene VIP Påskeliljene 2022 ❤️

  Oi, det må ha vært skremmende.

  Jeg var på ultralyd for første gang i går, da fikk jeg beskjed om at jeg hadde knute på livmoren som gjorde at det var vanskelig å se hele babyen.

  Dem sa liksom ikke så mye om den
   
 4. Mjoslo Forelsket i forumet Påskeliljene 2022 ❤️ FebbisBebbis2021 ❄️

  Nei, det har jeg ikke hatt.. Håper alt går bra :)
   
  • Enig Enig x 1
 5. Makka21 Andre møte med forumet

  Jeg har fire relativt store myomer på utsiden av livmor, en bak og tre foran. De har ikke vært plagsomme før forrige uke, begynner nå å ta stor plass. Føler det ser ut som jeg er i uke 30 (Er uke 14). Har fått beskjed om at det ikke er farlig, og at baby har det bra, så har bestemt meg for å høre på de som har greie på det.
   
 6. Anemor88 Andre møte med forumet

  Jeg har. Den ble oppdaget første gang på rutinesjekk i oktober, og så ble den litt større ifm graviditet i desember, før den krympet og faktisk ble mindre enn i oktober da jeg spontanaborterte i januar. Veldig fascinerende.

  Den hadde vokst litt igjen i september, da jeg var i uke 10. På tidlig ultralyd i dag hadde den bare beholdt størrelsen, og ikke vokst noe som helst på fire uker.

  Min sitter på «toppen» av livmoren, i veggen, og er derfor ikke i veien for barnet :)
   
 7. Willeikke Forumet er livet Tilgangsansvarlig ♡Julekulene 2021♡ Assistert-jentene

  *sniker fra desember*

  Ble oppdaget under IVF-behandling, og alle leger har reagert under alle UL jeg har vært gjennom Undr breva deling og graviditet.
  På privat UL i 15+6 fikk jeg beskjed om at den var på størrelse med en lime 5x6cm ca. Pg har ligget ganske nært utgangen, og evnt en risk for problem under vaginal fødsel. Ved vekstkontroll i uke 28 var det nemas problemas, legen fant den ikke engang selv om hun leita som f! Mulig baby var helt i veien.
  Så ikke urolig her:)
   

Del denne siden