Kjenner du noe bevegelse?

En tråd i 'Juli 2017' startet av Prøverøret, 14 Feb 2017.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Prøverøret Flørter med forumet

  Jeg gjør nemlig ikke det:( burde man ikke kjenne bobling/kiling eller noe nå? Jeg er 19+1
   
 2. Lykketreff Gift med forumet

  Tror jeg har lest at en bør kjenne liv i uke 24, hvis en ikke har morkaken på fremre vegg, da kan det være noe senere. Jeg har kjent noe denne uken, men lite før. Nærmer meg 21 uker, og dette er baby nr to :)
   
 3. Rimfrost92 Gift med forumet Septemberlykke 2015 Oktoberlykke 2019

  Nå er dette 3dje barnet mitt, og jeg vet at morkaken ligger på bakre vegg av livmoren, så jeg kjenner masse liv. Kjenner når hun hikker og slikt også. 19+0 i dag.

  Men med nr 2 så låg morkaken forran, og da kjente jeg nesten ikke noe før etter uke 20, så er forskjell på hvordan babyen og morkaken er, og om det er første eller man har vært gravid før :)
   
 4. Klementina96 Flørter med forumet

  Jeg er 17+5 idag og har kjent liv ofte den siste uken [emoji7] Er førstegangsgravid, og kjente liv i uke 14 allerede [emoji28]

  Men så kjenner jeg kroppen min godt, så merker forskjell på luftbobler og babybobler/kiling :)

  Krysser fingrene for at du snart kjenner bevegelse :)
   
  Last edited: 14 Feb 2017
 5. Voluspa Andre møte med forumet

  Jeg er 20+2 førstegangs gravid - har heller ikke kjent liv. Har livmor på fremre vegg. Jordmor sa det er helt normalt, og at jeg innen 2-3 uker begynner å kjenne:)
   
 6. Isa28 Glad i forumet

  Ja [emoji4] Er andregangs.
   
 7. Håper på nr 4 Forumet er livet Tilgangsansvarlig Novemberlykke 2018 VIP Julibaluba 2017

  18+0 idag, kjent liv siden 15+4:) gravid for 6. Gang:)
   
 8. Bårg Flørter med forumet

  Jeg er gavid for andre gang og er 20+4. Nettopp begynt å kjenne så vidt bevegelse, så det er heeelt normalt. Jeg har riktignok morkaken foran denne gangen, men jordmor sa det var helt vanlig uansett:)
   
 9. Prøverøret Flørter med forumet

  Har fått vite at jeg har morkaken litt foran og litt til venstre. Kanskje det er derfor..
   
 10. emma1 Flørter med forumet

  Uke 20 på fredag, enda ikke kjent noe som jeg kan si at det er det... var på ul i går og jordmor sa det bare var et tidsspørsmål:shy:
   
 11. Dunja Forelsket i forumet

  18+5 idag. Kjenner noe innimellom, men så kan det gå dager uten. Da blir jeg plutselig usikker på om jeg faktisk har kjent noe tidligere, eller om alt er innbilt og at ting faktisk ikke er som det skal. Gleder meg til å kjenne noe fast, håper det kommer for oss alle snart:)
   
 12. Gravid med nr.2 Betatt av forumet

  20+5, kjente tydelige bevegelser fra uke 19 ca. Nå kjenner jeg det flere ganger om dagen, hver dag [emoji173]️ Men mannen/bf kan ikke kjenne fra utsiden enda.
  Trodde ikke jeg skulle kjenne noe og skjønne hva det var før om flere uker (førstegangs) så det er veldig gøy! Men tydelig store forskjeller på hvor tidlig man kjenner det [emoji4]
   
  • Liker Liker x 1
  • Enig Enig x 1
 13. Lillebaby_i_magen Andre møte med forumet

  Er 17+3, førstegangsgravid og har kjent noen bevegelser i en ukes tid. I går kjente mannen min små spark utenpå magen også, så det var veldig gøy! Jeg kjenner det mest når jeg ligger på ryggen og må ofte være ganske tålmodig. Snart dukker nok bevegelsene opp skal du se :)
   
 14. Lulalei88 Glad i forumet

  Er 18+0 og kjenner egentlig forholdsvis lite. Kjenner svakt noe spark innimellom, og så kan det gå lenge til neste gang.
   
 15. Julilykke-17 Forumet er livet Marsboere 2020 Julibaluba 2017 Februarbarna 2020

  Jeg er 19+3 (førstegangs) og kjenner masse liv, har kjent tydelig siden slutten av uke 16/tidlig uke 17. Har morkaka på bakre vegg så da kjennes det nok lettere. Ingenting å kjenne utenpå enda.
   
 16. Juli17mars20 Blir kjent med forumet

  Jeg er 17+3 i dag (førstegangs) og kjente første antydning til liv uke 15+5. På TUL fikk jeg beskjed om at det så ut som morkaka lå mot bakre vegg, så er nok derfor jeg har kjent noe såpass tidlig. Det er først den siste uken jeg har kjent liv nesten hver dag, men jeg kjenner fremdeles ingenting utvendig. Gleder meg til spark kjennes utvendig da jeg unner samboeren min å få dele den fantastiske opplevelsen [emoji173]
   
 17. TjukkeBolla Flørter med forumet Sommerfuglene 2017

  Kjente i uke 20, er andregangs med morkaka foran. Gikk rett fra å ikke kjenne bor direkte til spark, ikke noe bobling/kuling denne gangen. Er 25 i dag, mannen har kjent det i ca 3 uker og man ser det veldig godt utenpå magen nå.
   
 18. Jente 2017 baby 2022 Andre møte med forumet

  19+0 her, har morkaka fremmerst. Har ikke kjennt noe enda :/ men håper det ikke er så lenge til jeg kan kjenne de første sparkene
   
 19. Mirabella Flørter med forumet

  Eg er 18+0 i dag. Har lurt på om eg har kjent litt liv siste veka. Men det er så lite og så kortvarig, at eg ikkje er sikker. Dette er mitt 3. svangerskap.
   
 20. sommerbaby94 Flørter med forumet

  Morkaken ligger bak men har fortsatt ikke kjent noe spark, litt bobling kanskje. 18+3 i dag :)
   

Del denne siden