Du bruker en utdatert nettleser. Det kan hende den ikke viser dette eller andre nettsteder riktig. Du bør oppgradere eller bruke et alternativ nettleser.
500 gram kyllinkjøttdeig
1ts salt
60 gram revet parmesan
3 ss kavring
4 ss hakket persille
Kna sammen alle ingrediensene og lag små boller.
Stek bollene på middels varme i 15 minutter.
Pesto
1 stor bunt basilikum
2 ss mandler
1 ss cashwnøtter (kan sløyfes)
50 gram revet parmesan
3 båter hvitløk
ca. 1 dl olje
Riv basilikumbladene fra stilken og ha dem over i en morter eller en hakker. Grovhakk nøtter/mandler og hvitløksbåtene og bland med basilikumen. Rør inn vekselsvis olje og parmesan til en glatt røre.
Kok spagetti hell godt av vannet og bland sammen alle ingrediensene.
Monkaponka: [;)][:)][:)][:)][:)][:)][:)] Hørtes knallgodt ut. Blir dette så mye at en kan fryse dem ned, eller bør en da doble?? Klart det kommer jo ann på hvor mange en spiser om gangen, kanskje.