Er det noen som har peiling på om kjøttboller fort blir fordervet? Jeg vet vi har noen kokker og gode matlagere her på forumet vårt
Mannen ordnet kjøttboller, mos og fløtesaus til middag. Jeg synes de var litt seige/annerledes i konsistensen så jeg sjekket datoen etter å ha spist ca.halvparten. De gikk ut for tre dager siden. Mulig det at de virket seigere skyldes noe annet.
Jeg vet at fosteret ikke tar skade dersom jeg skulle bli litt uvel i magen, men jeg håper jo at verken jeg, sønnen eller mannen får en reaksjon.
Mannen min spiste for øvrig noen rå mens han stekte de. Jeg luktet i den tomme posen nå, og synes ikke det lukter kvalmende/annerledes.Jeg har blitt matforgiftet én gang (Fridays), og det var ingen god opplevelse!
Mannen ordnet kjøttboller, mos og fløtesaus til middag. Jeg synes de var litt seige/annerledes i konsistensen så jeg sjekket datoen etter å ha spist ca.halvparten. De gikk ut for tre dager siden. Mulig det at de virket seigere skyldes noe annet.
Jeg vet at fosteret ikke tar skade dersom jeg skulle bli litt uvel i magen, men jeg håper jo at verken jeg, sønnen eller mannen får en reaksjon.
Mannen min spiste for øvrig noen rå mens han stekte de. Jeg luktet i den tomme posen nå, og synes ikke det lukter kvalmende/annerledes.Jeg har blitt matforgiftet én gang (Fridays), og det var ingen god opplevelse!
Last edited: