Kjærestetid

En tråd i 'Familieliv og samliv' startet av LittleBiii, 3 Des 2018.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. LittleBiii Forumet er livet

  Er du og din kjære flinke til å sette av tid til hverandre i den hektiske hverdagen? Har dere kjærestetid/kjæresteturer? :happy:
   
 2. AnneS Forumet er livet VIP Desemberlykke2017

  Det hender at vi får tatt oss en date i ny og ne (først spise middag og så kino), da passer svigers ungene. Eller så lager vi god mat hjemme/henter take away og koser oss med noe bra å se på:happy:
   
 3. LittleBiii Forumet er livet

  Så koselig! :happy: Jeg vet at det er viktig å prioritere tid alene, oss to. Men vi er ikke alltid så flinke på å gjøre det. Det er så hektisk i hverdagene og ukene bare flyr avgårde. Han har jobbet mye overtid og jeg legger meg grytidlig pga jeg er så sliten når kvelden kommer. Vi var en liten tur til Oslo sammen i sommer da og sov på hotell ei natt. Det var helt fantastisk. Det var første gang på flere år at vi gjorde noe sånt og det ga mersmak. Ble nesten litt nyforelsket igjen :p
   
 4. AnneS Forumet er livet VIP Desemberlykke2017

  Vi prøver hvertfall, men så jobber begge turnus i tillegg, så ukene flyr her også :p så herlig med ei natt på hotell :happy:
   
 5. LittleBiii Forumet er livet

  Nei da er det jo ikke lett. Men da er det jo bra at dere får det til innimellom når det passer :happy:
  Ja det var helt fantastisk!
   
 6. Anine91 Elsker forumet Vi som prøver :) Assistert-jentene

  Prøver å spise middag sammen hver dag, uten mobil/tv. Det er en koselig tid! Lager også middag sammen ofte. Vi har ikke vært så mye på tur sammen i år, spesielt pga mannen min har vært mye på jobbreise. Men vi prøver å få til noen småturer når de lengre turene utgår :)
   
 7. LittleBiii Forumet er livet

  Så flinke dere er! Høres koselig ut :Heartred
  Sånne turer er gull verdt. Trenger ikke å være lange turer heller. Bare det å komme seg bort og oppleve nye ting sammen er så utrolig godt.
   
  • Enig Enig x 1
 8. Siadle Forumet er livet Tilgangsansvarlig Junilykke2018

  Nope. Akkurat nå sover vi ikke i samme seng en gang, og kjærestetid har vi egentlig aldri hatt. Barnevakt er en utopi her i gården.
   
 9. filifjonka Glad i forumet ❤ Oktoberbaby 2016 ❤

  Vi er flinke når min mor er innover å benytte sjansen å gå ut, kino eller middag eller begge deler :p så kommer oss ut ca 1 gang vær andre mnd. Samt vi ser TV, spiller eller skravler vær dag etter snuppa legger seg :)
   
 10. LittleBiii Forumet er livet

  Så trist å høre. Hva føler du om det? Fungere dere greit sammen allikevel til tross for at dere sover hver for dere? Du trenger ikke å svare om du ikke ønsker altså. Spør bare fordi vi har hatt lignende episoder her også.
   
 11. LittleBiii Forumet er livet

  Høres koselig ut! Viktig å pleie kjærligheten :happy::Heartred
   
 12. Siadle Forumet er livet Tilgangsansvarlig Junilykke2018

  Det er ikke plass til oss alle i senga, så jeg havner som regel i gjestesenga sammen med babyen på seks måneder, mens han sover i vår seng med treåringen.
   
 13. LittleBiii Forumet er livet

  Ahh okei, ser den. Er ikke noe godt å ligge trangt og ukomfortabelt gjennom natten.
   
 14. Siadle Forumet er livet Tilgangsansvarlig Junilykke2018

  Nei, det er i hvert fall sant. Vi har litt unntakstilstand for tiden, forholdet lider litt under en hel del omstendigheter.
   
 15. LittleBiii Forumet er livet

  Håper det bare er en fase akkurat nå og at det bedrer seg med tiden :Heartred
   

Del denne siden