Jeg har i mitt liv spist 2 forskjellige kebaber. Og begge har vært i pita.
Den ene er så utrolig god med kjøtt, salat, rødløk, dressing, hjemmelaget pitabrød osv.
Så jeg fikk fryktelig lyst på en sånn en, men jeg har lyst til å prøve og lage selv! Men med storfe, da (ytrefilet), ikke lam. Smaken blir vel litt annerledes, men det er det kjøttet jeg har
Jeg tenkte å kjøpe:
Salat
Kebabdressing
Cayennepepper
Rødløk
Pitabrød til kebab (gidder ikke lage denne gang
)
Kebabkrydder til kjøttet
Hvordan blir dette tror dere? Noen kebabtips?
Noe annet man må ha i?
Den ene er så utrolig god med kjøtt, salat, rødløk, dressing, hjemmelaget pitabrød osv.
Så jeg fikk fryktelig lyst på en sånn en, men jeg har lyst til å prøve og lage selv! Men med storfe, da (ytrefilet), ikke lam. Smaken blir vel litt annerledes, men det er det kjøttet jeg har

Jeg tenkte å kjøpe:
Salat
Kebabdressing
Cayennepepper
Rødløk
Pitabrød til kebab (gidder ikke lage denne gang

Kebabkrydder til kjøttet
Hvordan blir dette tror dere? Noen kebabtips?
Noe annet man må ha i?