Karyotype

En tråd i 'Prøver/gravid med hjelp av donasjon' startet av Lille-bille, 6 Sep 2021.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
Tags: Add Tags
 1. Lille-bille Flørter med forumet

  Hei:)
  Vi har fått en hel liste fra klinikken vi har valgt til en evt eggdonasjon. Før vi starter hos dem så vil di vi skal gjennomføre en hel liste med prøver/tester enten her hjemme eller på klinikken deres. Hos dem kommer totalen på 15000kr, så ønsker jo selvfølgelig å sjekke opp her hjemme ang pris osv.
  Noen som vet hvem jeg bør kontakte ang disse(legger ved bilde) og evt noe om pris? :)
  Sender lege henvisning eller hvordan går jeg frem?
   

  Vedlagte filer:

 2. Dipsy Gift med forumet Himmelbarn Assistert-jentene

  Ikke eggdonasjon her, men har tatt de fleste av disse blodprøvene (av annen årsak) med henvisning fra privat gynekolog med avtale. Måtte ta blodprøvene på sykehus. Ble henvist av fastlege til privat gyn som rekvirerte prøvene. Da betalte jeg bare vanlig egenandel :) ikke tatt noen av de mannlige, siden vi har donor.
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
  Last edited: 7 Sep 2021
 3. Lille-bille Flørter med forumet

  Okey, var det jeg håpet på:) at vi hvertfall kunne fått noe av det billigere her hjemme:) koster nok med alt annet om ikke blodprøvene også skal komme på flere tusen :p
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 4. Dipsy Gift med forumet Himmelbarn Assistert-jentene

  Det kan ta litt tid med alt, så ville kontaktet fastlegen så raskt som mulig for henvisning til gyn (eller gått til privat gyn hvis dere har dårlig tid). Virker som det er litt strenge krav for å få noen av disse, men om klinikken ber om det, bør det jo være grunnlag for å få tatt disse prøvene.
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 5. Lille-bille Flørter med forumet

  Vi har 1 år til vi skal starte er planen så har god tid :) har kontsktet både fastlege, privat klinikk of sykehus. Så får vi se hva dem sier :)
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 6. Dipsy Gift med forumet Himmelbarn Assistert-jentene

  Lykke til ❤
   
 7. Lille-bille Flørter med forumet

  Takk :)
  Fastlege sa at det ikke var prøver di gjorde, sykehus sa di ikke kunne hjelpe og at fastlege måtte henvise disse videre:p men hausken svarte å sa di tok di fleste av dem og skulle komme tilbake til meg med pris osv :)
   
 8. Dipsy Gift med forumet Himmelbarn Assistert-jentene

  Det er bra Hausken tar de da - det er jo ikke sikkert det er altfor dyrt! Jeg fikk som nevnt henvisning til gyn med avtale (siden fastlegen ikke kan ta prøvene) som rekvirerte blodprøvene :happy:
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 9. Lille-bille Flørter med forumet

  Ja kunne ta comet og spermanalyse hos hausken, pluss få rekvisisjon til blodprøvene også hos dem. Sparer litt på det da:)
   
  • Liker Liker x 1

Del denne siden