Karpaltunnelsyndrom

En tråd i 'Mars 2021' startet av Frk. Drops, 16 Feb 2021.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Frk. Drops Flørter med forumet Marshmallows2021

  Har fått karpaltunnelsyndrom i høyre hånd. Gjør vondt ut i fingrene, og om natten våkner jeg spesielt at det gjør vondt fra albuen og ut i fingrene. Vondt å bøye fingrene. Funker litt å ligge med hånden høyt. Spurte legen på sist kontroll om det var noe som kunne hjelpe, men fikk bare beskjed at det ikke var så mye enn å vente til etter fødsel. Er det noen her som har eller har hatt karpaltunnelsyndrom og hatt noe behandling eller noe som hjelper på? Føler meg litt hjelpeløs når hånden ikke helt fungerer som den skal, også er det høyre hånden som jeg bruker mest.
   
 2. Gullskatten<3 Glad i forumet Marshmallows2021

  Jeg har det i begge hendene - er nå litt varierende hvor vondt det gjør og hvor mye de sover! Men det hjelp litt med sånn støtteskinne for meg (kjøpt på apoteket). Ellers mye tøying/bøying med fingrene både på morgenen og om natten... Beste medisin er alikvel og føde har jeg skjønt o_O:p
   
 3. Frk. Drops Flørter med forumet Marshmallows2021

  Har hørt det skal hjelpe med skinne. Får prøve det og se om det hjelper litt på. Også får jeg håpe jeg ikke går på overtid og han kan melde sin ankomst snart :hilarious: termin 28 februar. Så synes han kan komme nå.
   
 4. Gullskatten<3 Glad i forumet Marshmallows2021

  Forhåpentligvis trenger du ikke skinne så lenge da nei! Får håpe det gir seg etter fødsel!! Jeg tok. På skinne på natta, men våknet noen ganger at det var vondt igjen, og da måtte jeg enten ta den av, løsne litt og ha litt pause før den gikk på igjen;)
   
 5. Papoo Flørter med forumet Marshmallows2021

  Har også karpaltunellsyndrom, beste medisin er å føde... Synes det er værst på morgenen, og spesielt i høyre hånd hvis jeg har ligget på høyre side.. Ikke prøvd skinne, men samboer masserer og klemmer forsiktig der det prikker mest, hjelper hvertfall der og da.
   
 6. ❤️mars-mamma❤️ Forelsket i forumet Marshmallows2021 Sommerfuglene

  Jeg har også dette i begge hender, og har hatt det siden før jul. Har prøvd både massasje og kiropraktor, men ingenting hjelper. Så er nok dessverre bare å få fødet som forhåpentligvis hjelper.
  Jeg er nummen i fingrene hele tiden, og om morningene er de skikkelig stive og vonde. Gleder meg til å få tilbake fingrene, at det skal bli behagelig å vaske håret, smøre seg og ikke minst brette disse små klærne:p
   
 7. Aléria Gift med forumet Marshmallows2021 Junilykke2018

  Har også dette. Fikk beskjed fra jordmor at det kunne hjelpe med slike skinner som @Gullskatten<3 nevner, som vil avstive håndleddene og dermed utsette nervene for mindre trykk, men kjenner at jeg ikke er såå plaget at jeg gidder å bruke penger på disse skinnene for de siste max 3-4 ukene :p
   
 8. Frk. Drops Flørter med forumet Marshmallows2021

  Fikk kjøpt meg skinne idag. Synes det hjalp på,
  Men kjenner det gjør vondt i fingrene når jeg tar den av igjen.
   
 9. Angie Betatt av forumet Marshmallows2021

  Jeg investerte i skinne ikke så lenge før forrige fødsel. Brukte den etter fødsel også fordi det tok noen måneder før jeg ble kvitt plager. Ikke st det hjalp spesielt men det var noe bedre.. heldigvis har jeg ikke fått det denne gangen men jeg hadde gått til kiropraktor i tilfelle.
   
 10. Lykkepåstrimmel Flørter med forumet Vårspirene 2021

  Jeg har, det hjelper litt å bruke skinne
   

Del denne siden