Kanskje kjemisk graviditet?

En tråd i 'Assistert befruktning' startet av AstroNautet, 15 Sep 2020.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
Tags: Add Tags
 1. AstroNautet Glad i forumet Assistert-jentene

  Jeg er så forvirra nå. Satte inn 5 dagers blastocyst etter ovitrelle-styrt eggløsning 5 dager før (altså ovitrelle satt 7 dager før). Testet 11 dpo og fikk blendahvit test, absolutt ikke positiv. Noen timer etter fikk jeg det jeg tolket som starten på mensen, friskt rosa på papiret og hele kroppen føltes som mensen kom. Gikk langt ned i kjelleren da dette er 2. IVF forsøk, har også ett totalfrys før de og 4 inseminasjoner før det igjen bak meg, pluss at forrige IVF resulterte i SA i uke 5+6.
  Stoppet umiddelbart på de vonde klexane sprøytene og prednisolon pillene, og drakk kaffe og rødvin i helgen for å trøste meg. Så kom gårsdagen da jeg uansett var satt opp for blodprøve hos klinikken (15 dpo). Sykepleier ringte meg idag, hcg var målt til 49, som jo betyr at jeg teoretisk sett er gravid, men det er jo et nokså lavt nivå, som gjør meg veldig usikker. Samtidig gjør kroppen meg veldig usikker. Hadde absolutt følelse på at mensen kom torsdag, fredag og lørdag, men så har det liksom forsvunnet igjen, og nå er det ikke noe på papiret eller (unnskyld detaljer) i trusa lenger. Men det er erstattet med mye smerter i magen... Det kan jo ikke være et godt tegn tenker jeg?
  Er satt opp for å ta ny blodprøve imorgen, for å se på stigning, men jeg blir jo så utrolig forvirret når kroppen holder på sånn som dette :( Hva tenker dere, er dette kjemisk?
   
  • Hjertelig Hjertelig x 2
 2. norri Glad i forumet Assistert-jentene

  Har ingen formening om HCG nivået, men når jeg fikk positiv test så var jeg helt sikker på at mensen skulle komme pga myeeee mensensmerter og murringer. Rosa på papiret er etter min mening ikke mensen, da det for meg er rødt og i større mengder :p ikke godt å si hva det er, men jeg håper virkelig på det beste for deg :Heartred
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 3. AstroNautet Glad i forumet Assistert-jentene

  Tusen takk kjære du :Heartred
   
 4. Villemo1 Blir kjent med forumet Assistert-jentene

  Det er ganske frustrende å gå sånn å ikke vite. Hvilken klinikk bruker du? Sa de at du skulle slutte med medisinene? Du får nok en bedre indikasjon på hvordan det ligger an når du får tatt neste blodprøve. Lykke til
  Er selv ruger, er 19 dpo idag. Snåblødd siden 12 dpo, hcg 100 på 14 dpo. Får ikke målt ny før jeg er fri for forkjølelse.
  Nervepirrende tid, håper det går veien ❤️
   
 5. TKW Elsker forumet Marshmallows2021 Septembergull'17 Assistert-jentene Sommerfuglene

  Med mine kjemiske har hcg vært 17 på 14dpo og 23 / <5 på 16dpo. Du er jo en del høyere enn det i det minste. Det er håp enn så lenge, tenker jeg!
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 6. AstroNautet Glad i forumet Assistert-jentene

  Jeg bruker Medicus, og neida de sa absolutt ikke at jeg skulle slutte på medisiner, er bare jeg som ble så sint og frustrert over å feile igjen (hormonell). Men medisinene er uansett for det lengre løp, ikke støtte for festefasen.

  Skjønner godt frustrasjonen din når du ikke får teste på nytt enda. Jeg håper inderlig du blir snarlig frisk og får testet igjen så du får litt mer informasjon :Heartred
   
 7. AstroNautet Glad i forumet Assistert-jentene

  Takk for beroligende ord :Heartred
   
 8. Villemo1 Blir kjent med forumet Assistert-jentene

  Håper for deg også ❤️
   
 9. Casso Flørter med forumet Assistert-jentene

  Hei:)

  Håper du får en fin stigning i morgen! Legger ved et bilde angående HCG stigning :)
   

  Vedlagte filer:

  • Liker Liker x 1
 10. AstroNautet Glad i forumet Assistert-jentene

  Oppdatering fra idag: HcG har steget fra 49 på mandag til 133 idag, så det er jo god stigning selv om det er litt lave verdier. Igår kveld fikk jeg ømme bryster og mensen uteblir fortsatt, så det kryper seg sakte frem et lite håp. Jeg skal ta ny HcG måling på fredag og så virket det som klinikken etterhvert ønsker å ta ultralyd for å se hva dette er, om det er en levedyktig graviditet. Så jeg føler meg veldig godt ivaretatt av klinikken, og det er beroligende :) Nå gjelder det å være tålmodige og krysse fingrene!
   
  • Hjertelig Hjertelig x 6
  Last edited: 16 Sep 2020
 11. Lillafrosk Forumet er livet Vi som prøver :) Sensommerlykke 2017

  Sånn generelt sett; hCG på 49 på 1 dag etter IKM (15dpo) er helt normalt, så ville ikke sagt det er lavt? Noen får jo ikke positiv test til da engang. Så tidlig har gjerne ikke nivået sååå mye å si, men stigningen har. Hcg skal dobles til hver 48t. Det har jo stigningen din gjort, selv om det ikke har økt så mye mer enn det dobbelte.

  Uansett - Per nå ER du gravid, og det er gode muligheter for at dette er et foster som varer løpet ut. I tillegg har du fått god oppfølging med mer blodprøver og UL, så.. HELT lov å ha et håp her, altså! ♥️♥️ Godt at klinikken passer på deg!
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 12. TKW Elsker forumet Marshmallows2021 Septembergull'17 Assistert-jentene Sommerfuglene

  Det synes jeg høres veldig lovende ut, jeg! Heia heia, jeg håper spiren din sitter helt ut denne gangen!
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 13. Litjmora Betatt av forumet Himmelbarn Assistert-jentene

  Høres jo veldig positivt ut :Heartred Krysser det som krysses kan for deg
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 14. AstroNautet Glad i forumet Assistert-jentene

  Tusen takk!!
   
 15. AstroNautet Glad i forumet Assistert-jentene

  Tusen takk :Heartred
   
 16. TKW Elsker forumet Marshmallows2021 Septembergull'17 Assistert-jentene Sommerfuglene

  Hvordan går det med deg i dag? Har du fått ny måling?
   
 17. AstroNautet Glad i forumet Assistert-jentene

  Det har jeg, hcG har steget fra 133 til 321 på 2 dager, så dette virker mer og mer lovende og kombinert med svært ømme bryster og mye trøtthet begynner jeg å la meg selv ha et lite håp nå :Heartred
  Skal teste på nytt på onsdag og deretter blir det den vanlige ultralyden i uke 7 hvis graviditeten holder til da. Så nå må jeg bare ruge og krysse iherdig fingrene :Heartred
  Takk for at du spør!
   
  • Hjertelig Hjertelig x 3
  • Nyttig Nyttig x 1
 18. TKW Elsker forumet Marshmallows2021 Septembergull'17 Assistert-jentene Sommerfuglene

  Heier på spiren din og håper det holder helt ut!!
   
  • Liker Liker x 1
 19. Fiiol Elsker forumet Assistert-jentene

  Så fin stigning! Herlig å lese når det for en gang skyld snur, og går rette veien. Gratulerer <3
   
  • Liker Liker x 1
 20. AstroNautet Glad i forumet Assistert-jentene

  Tusen takk! Ja, både klinikken og jeg ble nokså overrasket denne gangen, men veldig glade da!!
   

Del denne siden