Kalkun?

Orly

Forumet er livet
Tilgangsansvarlig
VIP
Februarlykke 2016
På nyttårsaften skal svigerinnene mine og jeg prøve oss på å lage kalkun. Problemet er bare at ingen har gjort det før.[8|]
Kan noen forklare? Og gjerne kom med noen tips til tilbehør/fyll/whatever.[8D]
 
1. KJØP ORDENTLIG KALKUN! (ikke den derre Kylkun-saken...)
 
2. DET SITTER ET STEKETERMOMETER I ALLE PRIOR (OG SIKKERT ANDRE) KALKUNER. DETTE SPRETTER UT NÅR KALKUNEN ER KLAR.
 
3. IKKE STEK FOR LENGE, DA BLIR DEN TØRR.
 
4. STEK DEN PÅ RIST OVER EN LANGPANNE MED 1/2-1 LITER VANN I. KRAFTEN SOM BLIR HER BRUKER DU TIL SAUSEN.
 
5. JEG BRUKER IKKE STUFFING... MEN STEKER SOPP, LØK OSV VED SIDEN AV. SERVERER MED FRISK, GRØNN ASPARGES OG POTETER [:)]
 
ORIGINAL: BlåBoblerF.F.D.M.B.L

1. KJØP ORDENTLIG KALKUN! (ikke den derre Kylkun-saken...)

2. DET SITTER ET STEKETERMOMETER I ALLE PRIOR (OG SIKKERT ANDRE) KALKUNER. DETTE SPRETTER UT NÅR KALKUNEN ER KLAR.

3. IKKE STEK FOR LENGE, DA BLIR DEN TØRR.

4. STEK DEN PÅ RIST OVER EN LANGPANNE MED 1/2-1 LITER VANN I. KRAFTEN SOM BLIR HER BRUKER DU TIL SAUSEN.

5. JEG BRUKER IKKE STUFFING... MEN STEKER SOPP, LØK OSV VED SIDEN AV. SERVERER MED FRISK, GRØNN ASPARGES OG POTETER [:)]

nam nam! dette skal prøves på nyttårsaften....[:D]. oppskrift på saus??[:D][;)]
 
ORIGINAL: cathrine2

ORIGINAL: BlåBoblerF.F.D.M.B.L

1. KJØP ORDENTLIG KALKUN! (ikke den derre Kylkun-saken...)

2. DET SITTER ET STEKETERMOMETER I ALLE PRIOR (OG SIKKERT ANDRE) KALKUNER. DETTE SPRETTER UT NÅR KALKUNEN ER KLAR.

3. IKKE STEK FOR LENGE, DA BLIR DEN TØRR.

4. STEK DEN PÅ RIST OVER EN LANGPANNE MED 1/2-1 LITER VANN I. KRAFTEN SOM BLIR HER BRUKER DU TIL SAUSEN.

5. JEG BRUKER IKKE STUFFING... MEN STEKER SOPP, LØK OSV VED SIDEN AV. SERVERER MED FRISK, GRØNN ASPARGES OG POTETER [:)]

nam nam! dette skal prøves på nyttårsaften....[:D]. oppskrift på saus??[:D][;)]

 
Jepp [:)] Du bare koker opp stekesjya i en kjele, tilsetter en jevning av vann og mel. Lar det koke opp og tilsetter fløte, salt og pepper etter smak [:)] 
 
Tusen takk for svar.[:)]
Hva med slik stekepose? Er det noe poeng i det?
 
Back
Topp