Har SÅ lyst til å lære å lage sånne superfine kaker med farger og mønster som folk legger ut bilder av, og vi har fått traktøren-butikk her som selger former osv. Så nå trenger jeg litt hjelp.
Keep in mind at jeg ikke er en baker til vanlig, så blir HELT på nybegynner-nivå.
Hva trenger man?
Er det vanskelig?
Hvordan lager man MMF?
Hvordan smaker det og hvaslags kaker kan man legge det på?
Er det regler for hvordan det må behandles?
Hvordan er det med frysing? Blir den vassen, som marsipan?
Alt dere har opparbeidet av gode råd og enkle teknikker, øs det på min uvitende hjerne. [:D]
Keep in mind at jeg ikke er en baker til vanlig, så blir HELT på nybegynner-nivå.
Hva trenger man?
Er det vanskelig?
Hvordan lager man MMF?
Hvordan smaker det og hvaslags kaker kan man legge det på?
Er det regler for hvordan det må behandles?
Hvordan er det med frysing? Blir den vassen, som marsipan?
Alt dere har opparbeidet av gode råd og enkle teknikker, øs det på min uvitende hjerne. [:D]