Julepålegg

Mios

Andre møte med forumet
Hei :)
Noen som vet om man kan spise disse typiske julepåleggene, som ansjos - rømmesild - sursild osv?
Er det kanskje bare røyelaks som er helt krise på skiva?
Finner ingen kloke svar på Dr.Google :p
 
Vet ikke med de første, men røkelaks kan du jo spise? Så lenge holdbarheten er lang, så har jeg hørt at det ikke er noe problem [emoji4][emoji108]
 
Du kan trygt spise påleggssild, ja: http://www.matportalen.no/rad_til_s...ravide/kan_gravide_spise_sursild_og_tomatsild


Ansjos skal også gå greit.

Røykelaks er helt ok så lenge den er relativt nyprodusert, og pakken ikke har ligget åpen. Der mener jeg jeg har lest at man ikke skal se på når datostemplingen går ut, men man skal se på når den faktisk er produsert. Selv om det er lenge til den går ut på dato, kan det også være lenge siden den ble produsert, og da skal man ikke spise den. (rett meg gjerne om jeg husker feil her).
 
Jeg lurer også på om jeg kan spise hjemmelaget tomatsild, silda er jo fra boks med lake...
 
Back
Topp