M
Mamma_i_2020
Guest
Er alt av julemat trygt? Så lenge det er godt stekt eller kokt.
Bare å spise alt vi ønsker..?
Bare å spise alt vi ønsker..?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notat: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Akkurat det tenker jeg også på. Det blir jo til at man tar inn og ut maten ila juledagene, og at den står litt ute om gangenSå bra Hva med julemat som har stått fremme på bordet og rukket og bli litt lunka? Fortsatt ingen fare..? Siden det har vært gjennomstekt fra før?
Jeg vil tro det gir akkurat like stor fare for å bli litt dårlig i magen som det gjør for ikke-gravide. Det kan blomstre bakterier i mat som står ute, men det vil ikke plutselig komme listeria eller toxoplasmose i mat som ikke har det i seg fra før.Så bra Hva med julemat som har stått fremme på bordet og rukket og bli litt lunka? Fortsatt ingen fare..? Siden det har vært gjennomstekt fra før?
Fenalår er fy fy, det sørger jeg litt over
Det er så fort gjort å bare putte noe i munnen når det står framme....Vi har alltid SÅ mye forskjellig spekemat i hele julen, kommer til å være grusomt å sitte ved bordet! :'(
Jeg tror også jeg må be mamma være litt vakthund for meg, for jeg er sånn som fint kan gå og maule en bit spekemat uten å tenke over det i det hele tatt
Spurte jm i dag ang dette med skinke og laks og rosa biff
Skinke og laks bør spises den dagen det blir åpnet og dagen etterpå. Etter det burde man ikke spise det..når det gjaldt biffen, så skal den være gjennomstekt. Så sant kjøttet ikke har vært nedfryst i 70 minusgrader over lengre tid. En vanlig fryser ligger på 20-28 minus, langt i fra 70 minus med andre ord
Men igjen, så er jo det helt opp til enhver hva man velger å spise