Julelunsj

*BalleFlass*

Elsker forumet
Skal ha hele familien på julelunsj (svigers og) 3 juledag, men skal handle i morgen tenkte jeg...


men hva skal jeg handle for å få en god julelunsj? [:)]
 
[:D]
 
-Julelunsj

porsjonspakket m/røkt ørret, eggerøre, pillede reker, majones, svineribbe, rødkål, svisker, lammerull, potetsalat, brød og smør

-Enkel julebuffet

m/røkt ørret, eggerøre, svineribbe, rødkål,

svisker, lammerull, sennepspickles
og garnityr

Julebuffet

m/røkt ørret, eggerøre, pillede reker, dressing, gravlaks m/sennepsaus,

glasert indrefilet i skiver, champignon, broccoli, potetsalat, svineribbe, rødkål, svisker, rødbeter, sylteagurk, lammerull,

sennepspickles, kalkunbryst i skiver,

sherrysild i tomat, glassmestersild
og garnityr.
 
Jeg tenker:
 
Alt mulig av brødmat.
( Grovt brød, loff, rundtstykker, boller, horn o.l )
 
Oster av alle slag.
 
Eggerøre og kokt egg.
 
Laks.
 
Spekemat.
 
Potetsalat og evt andre salater mulig noe fra sjøen?
 
Reker og majones.
 
Grønnsalat og oppkutta agurk/papirka o.l på eget fat.
 
Kylling av noe slag.
 
 
 
Back
Topp