Du bruker en utdatert nettleser. Det kan hende den ikke viser dette eller andre nettsteder riktig. Du bør oppgradere eller bruke et alternativ nettleser.
Veldig enkelt! Kokte mandlene kvelden før, tok skallet av og lot dem tørke over natta, gikk ganske raskt egentlig!
Ellers er jeg veldig glad i jødekaker. Myke kjeks toppet med sukker og kanel, ekstremt lettvint. 5dl kulturmelk, 5dl sukker, 600g hvetemel, 125g smelta smør, 1 og en halv ts hornsalt. Bland det tørre, ha oppi kulturmelk og smelta smør. Form kakene med to teskjeer for litt mer normal størrelse kjeks (de vokser noe helt sykt) eller spiseskjeer for større kjeks (anbefaler å prøve et brett med en størrelse og så se hvilken du foretrekker). Strø på perlesukker og kanel. Stekes på 200grader i 20 minutter. Følg litt med på tiden i forhold til størrelsen du velger. De skal være gylne og litt lysebrune rundt kanten.
Anbefaler disse to på det sterkeste! Ikke de mest tradisjonelle, men veldig enkle og sinnsykt gode!