Men hvordan får jeg et hjemmelaget brød til å bli saftig og godt, framfor tørt?
Jeg tenker å bruke sammalt grovt hvetemel, kruskakli, havregryn, linfrø og siktet hvetemel. Vil dette være nok til å få et godt brød? Mamma anbefaler sirup i deigen, men hennes brød er også tørre
Jeg har fersk gjær. Jeg tenkte på å ha i litt solsikkefrø, men jeg liker ikke store frø (om de kan knuses så går det).
Så hva tror dere? Kan jeg lage et godt brød av dette? Eller ligger hemmeligheten til et godt brød i elting og knaing?
Og ikke minst; kan jeg finne en oppskrift på brød og så erstatte deler av det tørre med det tørre jeg har, eller vil det bli helt feil?
Jeg tenker å bruke sammalt grovt hvetemel, kruskakli, havregryn, linfrø og siktet hvetemel. Vil dette være nok til å få et godt brød? Mamma anbefaler sirup i deigen, men hennes brød er også tørre

Jeg har fersk gjær. Jeg tenkte på å ha i litt solsikkefrø, men jeg liker ikke store frø (om de kan knuses så går det).
Så hva tror dere? Kan jeg lage et godt brød av dette? Eller ligger hemmeligheten til et godt brød i elting og knaing?
Og ikke minst; kan jeg finne en oppskrift på brød og så erstatte deler av det tørre med det tørre jeg har, eller vil det bli helt feil?