Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notat: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ORIGINAL: Gulldora
oppskriften min er...
Karamellpudding Antall porsjoner: 6 Ingredienser Til glassering av formen:
75 g sukker Karamellpudding:
50 g sukker
2 dl TINE Kremfløte
4 dl TineMelk Hel
1 vaniljestang
4 egg Pynt:
1½ dl TINE Kremfløte
Tidsforbruk
2 timer 15 min
Vanskelighetsgrad
Middels
Slik gjør du
Brødform, 1 1/2 liter. I vannbad i stekeovnen ved 200 grader og deretter ved 125 grader i ca.2 timer. Glassering: Ha 75 g sukker i formen og brun det direkte på middels varm plate til sukkeret er smeltet. Karamellpudding: Kok opp fløte, 50 g sukker og melk sammen med den delte vaniljestangen. Avkjøl blandingen. Rør forsiktig inn de lett sammenvispede eggene. Sil blandingen samtidig som du heller den i formen. Sett langpannen i forvarmet ovn og hell på kokende vann til pannen er 3/4 full. Sett formen i langpannen og skru ned varmen etter 10 minutter. La puddingen stå til den har stivnet. Den skal kjennes fast når du trykker lett på den med en vætet skje. Avkjøles minst til neste dag. Hvelv puddingen på et fat med kant. Pynt med vispet krem eller server den ved siden av.
ORIGINAL: tafas
ORIGINAL: Gulldora
oppskriften min er...
Karamellpudding Antall porsjoner: 6 Ingredienser Til glassering av formen:
75 g sukker Karamellpudding:
50 g sukker
2 dl TINE Kremfløte
4 dl TineMelk Hel
1 vaniljestang
4 egg Pynt:
1½ dl TINE Kremfløte
Tidsforbruk
2 timer 15 min
Vanskelighetsgrad
Middels
Slik gjør du
Brødform, 1 1/2 liter. I vannbad i stekeovnen ved 200 grader og deretter ved 125 grader i ca.2 timer. Glassering: Ha 75 g sukker i formen og brun det direkte på middels varm plate til sukkeret er smeltet. Karamellpudding: Kok opp fløte, 50 g sukker og melk sammen med den delte vaniljestangen. Avkjøl blandingen. Rør forsiktig inn de lett sammenvispede eggene. Sil blandingen samtidig som du heller den i formen. Sett langpannen i forvarmet ovn og hell på kokende vann til pannen er 3/4 full. Sett formen i langpannen og skru ned varmen etter 10 minutter. La puddingen stå til den har stivnet. Den skal kjennes fast når du trykker lett på den med en vætet skje. Avkjøles minst til neste dag. Hvelv puddingen på et fat med kant. Pynt med vispet krem eller server den ved siden av.
ok, takk-skal man smøre formen ell ikke trenger?tenker for at den løses uten prob[8|]