Spire_ønske
Elsker forumet
Hei. Er det noen av dere som har vært i Italia mens dere har vært gravide? Det er jo så mye god mat her, men jeg er redd for hva jeg kan spise. Er masse oster her f.eks og på pakkene står det ingenting om de er pasteuriserte eller ikke.. Har til og med spurt butikkansatte, men de forstår ikke hva jeg mener og ser dumt på meg. Spekemat er greit nok, det holder jeg meg unna for det er enkelt å se. Men andre kjøttpålegg aner jeg jo ikke om er kokt uten å synse og mene.
Kan jeg f.eks spise madamer-ost? Finner ikke noe om det på nettet. Og mozzarella i italia? Parmesan? Vet at man kan spise Parmesan i Norge som er hard, men her aner jeg jo ikke.. Mozzarella også som er nyåpnet i Norge.
Håper noen har gode råd!
Kan jeg f.eks spise madamer-ost? Finner ikke noe om det på nettet. Og mozzarella i italia? Parmesan? Vet at man kan spise Parmesan i Norge som er hard, men her aner jeg jo ikke.. Mozzarella også som er nyåpnet i Norge.
Håper noen har gode råd!