Introdusering av vann ved fast føde

En tråd i 'Juli 2017' startet av Elisabethh, 3 Jan 2018.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Elisabethh Gift med forumet Marsipanene 2019 ❤ Aprilbarna19 ❤ Julibaluba 2017

  Noen som vet hvor mye de kan drikke? Det bør kanskje begrenses litt i forhold til hvor mye næring babyen får i seg. Man fyller jo magen, men det er jo ingen næring i vannet. Hun får også morsmelk selvfølgelig, og det skal jo være hovednæring til ett år. Vi har så vidt kommet i gang med smaksprøver, og hun får noen teskjeer. Vann var tydelig godt med en gang. Vi har litt mer utfordring med selve maten, der noe ikke er like godt enda, men vi fortsetter å prøve igjen med det som er mindre godt også. [emoji4] Er det noen vits å gi vann enda? Eller bør vi gi litt og holde oss til små slurker?
   
 2. lykke_liten Forumet er livet Julibaluba 2017

  Min drikker så mye han vil (og det er maaaasse). Men han spiser normalt og får i seg alt han skal.
  Bare se det an :) om babyen spiser mindre så gi mindre vann osv
   
  • Liker Liker x 1
 3. Elisabethh Gift med forumet Marsipanene 2019 ❤ Aprilbarna19 ❤ Julibaluba 2017

  Ok. Tok litt kaldt vann på ei tåteflaske og lot det stå et par timer så det ble lunkent. Hun likte det helt tydelig. Fikk nå sammen med most banan blanda med morsmelk. Vannet ble mer spennende enn banan! Men begrensa litt siden hun ikke orka mer enn et par teskjeer banan. Da skal jeg se det litt an! [emoji4]
   
 4. lykke_liten Forumet er livet Julibaluba 2017

  Bland inn litt kokt vann så slipper å vente så lenge :D
   
 5. Elisabethh Gift med forumet Marsipanene 2019 ❤ Aprilbarna19 ❤ Julibaluba 2017

  Ja, men kokt vann syns ikke jeg smaker godt, så da tenker jeg ikke hun syns det er noe godt heller. Kokte vann på jobb en dag vi fikk beskjed om at vannet bare kunne drikkes om det var kokt, og det ble så avkjølt og satt i kjøleskap. Det smakte forferdelig! Så da lar jeg heller vannet stå i tåteflaske ei stund. Har flere tåteflasker, så ikke noe stress! [emoji6]
   
 6. lykke_liten Forumet er livet Julibaluba 2017

  Merkelig :p smaker ikke noe forskjell på vårt vann når det er kokt
   
 7. Elisabethh Gift med forumet Marsipanene 2019 ❤ Aprilbarna19 ❤ Julibaluba 2017

  Gjorde det på jobb i hvert fall! Smakte skikkelig vondt! Aldri mer kokt vann! Var glad når de friskmeldte vannet på jobb den dagen!
   
  • Liker Liker x 1
 8. andregangslykke Forelsket i forumet Julibarna 2019 Julibaluba 2017

  Jeg gir litt vann når han får smaksprøver, og ellers har jeg bare gitt litt et par ganger i bilen fram til vi kunne stoppe å gi pupp. Jeg tenker at når ungen er frisk og går opp i vekt, så er det ikke krise om de får litt vann.
   
  • Liker Liker x 1
 9. ToGo Glad i forumet

  Dette har ikke jeg tenkt på. Lar mini bare drikke det han vil ha av vann. Jeg har bare tenkt at vann går fort gjennom og at det heller vil bli flere tissebleier jeg. Mini er fortsatt like interessert i mm. Så jeg håper at mini klarer å regulere behovet mellom vann og mm selv jeg.
   
 10. Elisabethh Gift med forumet Marsipanene 2019 ❤ Aprilbarna19 ❤ Julibaluba 2017

  Jeg fant det ut et annet sted, på engelsk. Der stod det maks 2oz per dag. Det tilsvarer ca 60ml. Jeg tror ikke jenta mi klarer å begrense seg, og er redd det vil gå ut over morsmelka. Hun syns det er sykt artig å drikke vann, og ler når hun holder på. Så jeg begrenser det litt.
   
 11. Julilykke-17 Forumet er livet Marsboere 2020 Julibaluba 2017 Februarbarna 2020

  Hvordan har dere gått fram for å få ungene til å drikke vann? Her begynte vi med grøt da hun var 3.5 mnd, og har tilbudt vann ved fast føde siden da. Vi har prøvd diverse flasker og tutekopp fra avent, tupperware, tommytippee, mam, kid, sånne med sugerør, imsdalflaske, rett av glasset.. ikke tale om! Hun svelger kanskje tre slurker og bruker resten som munnskyll. Ille vil hun amme på dagtid lenger heller, da er det kun fast føde som gjelder, og med så lite væskeinntak blir hun ganske ofte hard i magen. Hun ammer godt om nettene heldigvis, men jeg kjenner jeg stresser litt med dette vannet hun nekter å drikke.
   
 12. lykke_liten Forumet er livet Julibaluba 2017

  Må nok bare vennes til det. Min drikker vann som en helt. Han eeeeeelsker iskaldt vann [emoji23] hele gutten rister fordi det er kaldt, men prøver jeg å ta tutekoppen fra han så kjefter han [emoji23]
   
 13. Julilykke-17 Forumet er livet Marsboere 2020 Julibaluba 2017 Februarbarna 2020

  Så herlig:happy: her prøvde jeg å blande bittelitt eplejuice i vannet og da drakk hun som en helt:rolleyes:Da har jeg iallefall fått konstatert at det ikke er koppen som er problemet.. :hilarious:
   
  • Liker Liker x 2
 14. Elisabethh Gift med forumet Marsipanene 2019 ❤ Aprilbarna19 ❤ Julibaluba 2017

  Shotglass funker her. Leste tips om det, og det er litt lettere å holde i for ei lita hånd. Hun søler litt, men håper hun får det til litt bedre snart. Hun ler masse når hun drikker, syns det er hysterisk morsomt.
   
  • Liker Liker x 2
 15. Utålmodigemeg Gift med forumet Oktoberfruene 2018 Julibaluba 2017

  Her drikker han helt greit til geøtmåltidene. Avogtil mye avogtil nesten ingenting. Begrenser ikke :)
   
 16. Håper på nr 4 Forumet er livet Tilgangsansvarlig Novemberlykke 2018 VIP Julibaluba 2017

  Mini her elsker vann å drikker til han må hive etter pusten stakkar :hilarious:
   

Del denne siden