Innkalling til ordinær ultralyd

En tråd i 'Juni 2021' startet av LykkeniLivet, 29 Okt 2020.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Fra2til3 Gift med forumet JuniJubel2021

  Takk for tips! Lurt å sjekke opp ja:)
  Åå så bra! Nå ble jeg litt lettet. Da håper jeg at jeg får ha videosamtale når vi skal på Ullevål også:D
   
 2. :)Solsikke:) Forumet er livet JuniJubel2021 Desemberskattene 2014 Januarlykke 2019

  Forstår skuffelsen men det går fint å gå alene. Har måttet gå på en del undersøkelser alene med de andre fordi faren pendler. Livet går videre og bestill tul om det er viktig for far. Har foreslått det selv, men han hørtes ikke ut som om det var viktig for ham.

  jeg setter pris på de prøver å begrense smitten slik de faktisk klarer å ivareta alle som trenger sykehus inkl de som blir alvorlig syke av korona.
   
 3. LykkeniLivet Blir kjent med forumet JuniJubel2021


  Ja har bestilt 2 private, som han får være med på..

  Men blir klasseskille mellom de med ok økonomi å de som ikke har råd, koster 1500 kr pr kontroll, så synes det er helt sykt at d er sånn samfunnet skal være lagt opp ifht svangerskapsoppfølging..

  Far/medmor er jo i utgangspunktet til sidesatt når de ikke merker symptomer osv, åsså skal de heller ikke få være med å se de "fysiske" bevisene... Bekymringsverdig
   
 4. Strå91 Forelsket i forumet JuniJubel2021


  Flott skrevet ❤️
   
 5. Mamma til T&T Forelsket i forumet JuniJubel2021

  Her virker det ikke som det er slik enda... I Nordland, men kan jo endre seg såklart til januar...
   
 6. ElskerJesus♡ Elsker forumet Tilgangsansvarlig Novemberbarna 2021 ♡Julekulene 2021♡

  Er litt uenig i dette. Far har lov å være med på svangerskapskontrollee, legetimer og fødsel. De "fysiske" bevisene (OUL) er ikkje lagt opp for deg, og iallefall ikkje for far, den er lagt opp for barnet. Det er helsenorge sitt første møte med barnet som skal bli en medborger, og dei ønske å passe på denne babyen. Det er liksom babyen sin første kontroll, og alt rundt den handler om baby, sjekke at h*n er frisk, at det er mulig å føde h*n, at h*n har nok fostervann etc.

  Me er SÅ heldige som har eit godt og trygt helsevesen som følger oss opp fra vi blir skapt i magen til vi dør. Me må ikkje begynna å dra meir ut av desse kontrollene enn det det faktisk er. Kontrollene er ikkje for far, dei er for baby. Far kommer aldri til å forstå uansett om du tar han med på 100 ULer. Han forstår når han får holde babyen sjølv. Dette handler ikkje om økonomi, at dei rike er så heldige at dei får se baby. Dette handler om helse og liv. Eg vil tru dei fleste skjønner det og skjønner kor heldige dei er når dei får se :Heartpink

  Vil også ta opp litt ein tråd tidligere her der ei følte det nesten var eit samfunnspress å ta private UL. Samfunnet skaper dette, så er litt lurt å være litt beviste på korleis me ordlegger oss.

  Svært mange fedre tar det ikkje så veldig tungt at dei ikkje får være med på UL. Fødsel derimot, der kan me snakkast.
   
  • Enig Enig x 7
  • Liker Liker x 1

Del denne siden