IKM uke 24 - 2021

En tråd i 'Vi som prøver / Før svangerskapet' startet av _Konstanse_, 16 Mai 2021.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
Tags: Add Tags
 1. Hæppi Flørter med forumet

  Hæppi - 27 - PP2 - B1 - EL 02.04 - IKM 17/6 Forrige syklus var første prøveperiode, og bommet totalt på el ifølge når mensen kom... så blir spennende denne måneden her ;-)
   
  • Liker Liker x 1
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 2. Hattifnatt♡ Elsker forumet Marshmallows 2022

  Velkommen hit! Ser ut som vi er veldig likt, el og IKM samme dag og første baby :shy: vi er på pp3 da. Hadde samme erfaring som deg første pp. Eller..det var en veldig merkelig og lang syklus, så hadde ikke helt oversikt. Håper det klaffer for dere denne gangen!
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 3. Hæppi Flørter med forumet

  :dummy:
  Tusen takk! Nei, så spennende! Gleder meg til å følge videre! :shy: Akkurat samme her; syklusen min var mye lenger enn normalt, og mensen dukket ikke opp før flere dager etter jeg forespeilet... kroppen merket sikkert at jeg tenkte mye på graviditet, eggløsning og alt som er. Hehe. Spennende tider!! Masse lykke til tilbake! :dummy::dummy1:
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 4. Magnolia85 Flørter med forumet

  Enig! Hadde store planer med førstemann, men gledestårene kom med en gang jeg så to streker, så var umulig å følge planen. Etter så lang ventetid nå, tror jeg sjansen for at jeg klarer å holde det for meg selv er mindre enn null :p

  Men en veldig romantisk tanke da, å gjøre noe spesielt ut av det. Tror også det må en tidlig ultralyd til før 4-åringen får vite det. Men, må se det an når bi kommer dit. Håper det ikke blir altfor lenge til!
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 5. Muumimamma Flørter med forumet

  Tror jeg hører til her :)

  Muumimamma - pp2 etter MA- el 31.05 - ikm 14.06
   
  • Hjertelig Hjertelig x 2
 6. _Konstanse_ Forelsket i forumet Februarlykke 2022❄️

  Åå, jaaa, jeg bare drømmer om at det skal klaffe på første forsøk. :angelic: Jeg gleder meg helt vanvittig!! Men det er jo noe spennende og fint med denne prøveperioden også da. :Heartred Men kommer til å bli ganske ekstatisk når jeg ser de to strekene, så enig med deg at det blir null sjans for å vente med å fortelle.
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 7. _Konstanse_ Forelsket i forumet Februarlykke 2022❄️

  Dramaet fortsetter her, da er unge nr 2 smitta med omgangssyke. :spitoutdummy: :hilarious: Herlig! Mannen og jeg satte alarmen på kl 05.00 i dag for å rekke en stund før barna våkna. :eek: Skal ikke stå på innsatsen i hvert fall.
   
  • Vinner Vinner x 2
 8. Magnolia85 Flørter med forumet

  Imponert jeg! Dedikerte!

  Håper omgangssyken går fort over og at resten slipper unna!
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 9. _Konstanse_ Forelsket i forumet Februarlykke 2022❄️

  Huff, ja. Tør ikke tenke på hvordan det skal gå om jeg eller mannen også begynner å spy. :bag: :hilarious: Jeg kan jo ikke miste en prøveperiode!!!!
   
 10. Rainbow Baby 2022 Glad i forumet It's gonna be May 2019 Junibarna 2019

  Ja det hørtes jo ganske lurt ut da :) Kanskje vise bilde dere får med av lille nurket og :love7 Huff, ikke noe deilig med kvalme og oppkast nei. Selv opplevde jeg det bare noen få ganger forrige gang. Så hats oss til dere alle som har det sånn i 12 uker!:wav

  Legger til dette og jeg. Noen som har opplevd dette? Testen er ganske negativ. Svakere enn i går faktisk. Men «aksepterer» den ikke så svake tester da, kanskje? :wideyed:
   

  Vedlagte filer:

  • Hjertelig Hjertelig x 1
  • Kreativ Kreativ x 1
 11. _Konstanse_ Forelsket i forumet Februarlykke 2022❄️

  Ja, det var en koselig ide! :love7 Så kan barna gjette på hva det er også. Er jo ikke sikkert de skjønner det med en gang, når det er en liten "nøtt" på 6 uker. Haha, hør som jeg drømmer før jeg i det hele tatt har blitt gravid da! Oh lord!

  Har ikke brukt eggløsningsapp før, så ikke erfaring med det.
   
  • Morsom Morsom x 1
 12. _Konstanse_ Forelsket i forumet Februarlykke 2022❄️

  .
   
 13. Hattifnatt♡ Elsker forumet Marshmallows 2022

  Når jeg får den meldingen er det fordi bildet ikke er ordentlig. Den leser svake tester her. Så hvis du fortsatt har testen kan du prøve å legge den inn en gang til ☺️
   
  • Informativ Informativ x 1
 14. Hattifnatt♡ Elsker forumet Marshmallows 2022

  Gleder meg sånn til prøvingen denne gangen! Har troen på at det skal gå :love7
   
  • Optimistisk Optimistisk x 3
 15. Hattifnatt♡ Elsker forumet Marshmallows 2022

  Nå føler jeg meg heeeelt sprø her. Har bestilt et sett med body og bukse som jeg tenker å pakke inn til mannen når jeg får positiv test. Men vet jeg ikke kommer til å klare å holde meg når det skjer, i alle fall ikke lenge nok til å dra ut og handle noe. Så vil ha det på lur!
   
  • Enig Enig x 2
 16. Magnolia85 Flørter med forumet

  Noen ganger leser den ikke skikkelig, så må justere de strekmalene for å få lest av, om du skjønner hva jeg mener? Tar du bildet rett med app’en eller henter app’en bildet fra kamerarullen? Jeg bruker autofunksjonen til Premom, og det hender jeg må justere strekene eller ta bildet på nytt for å få rett avlesning :rolleyes: Bruker strimler, men tror ikke det skal ha så mye å si. Har du fortsatt bildet, kan du prøve å legge det inn på nytt? Den skulle jo klart å lese av de strekene der :)
   
 17. Magnolia85 Flørter med forumet

  Nei, det er så nedtur! Mannen var syk en pp dagen jeg fikk positiv el-test, og jeg ble så skuffa :yuck: Da hadde vi ikke fått lagt inn så mange aksjer i forkant heller. Ikke stolt av det, og det gikk fort over, og tok det så klart ikke utover han, men det står så mye på spill. All den ventetiden både frem mot og etter EL er til å bli sprø av. I hvertfall når man runder 6. PP. Hadde JEG vært syk derimot, hadde det vært mye lettere å takle :p
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 18. _Konstanse_ Forelsket i forumet Februarlykke 2022❄️

  Ahahaha, hadde jeg vært syk så hadde det jo blitt ligging allikevel. :hilarious: Så lang er den ventingen! Tror jeg hadde reagert som deg om jeg sto der på eggløsning, og han bare lå rett ut. :mad: :D Men nå skal det bare klaffe denne runden her!!!
   
  • Liker Liker x 1
  • Morsom Morsom x 1
 19. Rainbow Baby 2022 Glad i forumet It's gonna be May 2019 Junibarna 2019

  Samme tenkte jeg! Jeg er ikke typen til å klare på noe som helst for mannen. Så da kjøper jeg på forhånd. En aller gang vil det jo klaffe :) Da er det greit å allerede ha noe hjemme :hilarious:
  Nå har jeg prøvd å legge til ett nytt bilde. Både lastet opp fra kamerarullen. Tatt automatisk i appen. Og manuelt :hungover: Ingenting funker. Jeg bare la inn ett bilde ratet den low selv jeg
   
  • Enig Enig x 1
 20. Magnolia85 Flørter med forumet

  Så merkelig! Men ja, ville nok også ratet den low. Får håpe det ikke er noe krøll med app’en da, og at det blir både high og peak etter hvert! :p
   

Del denne siden