Ikke lov å sørge?

En tråd i 'Oktober 2019' startet av Jimsik, 9 Mar 2019.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. MaiMamma2015 Forumet er livet Tilgangsansvarlig VIP Oktoberlykke 2019 ♡ Maibarna ♡

  Syns det du hadde skrevet var veldig bra ❤️ Om hun fortjener å høre noe fra deg etter de stygge kommentarene sine er jo en annen sak. Rakk du å sende det før hun skrev den eBay-kommentaren?
  Hun er ikke verdt vennskapet ditt når hun klarer å snu saken så du sitter med dårlig samvittighet for å være lei deg etter en MA. Nei nå ble jeg sint altså!
   
 2. Ioki snart tobarnsmamma Betatt av forumet

  Hu der hadde æ kutta ut tvert! Har ikke ord!
   
  • Enig Enig x 2
 3. Jimsik Glad i forumet Maiblomstene 2020

  Hjerte mitt har aldri opplevd å banke så mye av å sende en slik tekst. For meg var det rett og slett ett farvel, en bestevenn jeg har kjent siden jeg var 16. Jeg sendte det akkurat nå. Og jeg var egentlig ganske over det etter hun skrev "du bør ikkje få noe unge nå uansett", siden jeg ikke er sammen med BF og ikke har jobb for øyeblikket. Etter alle meldingene jeg fikk, så tok jeg meg tid før jeg sendte teksten nå nettopp. For jeg trengte å si det. Hun forstår ikke uansett, men det var viktig for meg å si det slik jeg følte det.

  Jeg har ikke helt hode med meg nå, og jeg måtte si det hun sa til de som visste det, for jeg selv følte plutselig jeg overdramatiserte følelsene mine. Og den gode responsen fra dere og familie og venner og fra folk som ikke har vært gravid og min 11 årige datter kan sette seg inn i empatien jeg går igjennom (noe jeg får litt dårlig samvittighet for, at hun må trøste meg, men det sier jo hvor mye hun forstår enn ei dame på 35). Jeg liker absolutt ikke å henge ut noen i livet mitt, og spesielt på et åpent forum, men jeg har aldri følt meg så verdiløs av å dele en slik sorg med noen i hele mitt liv. Hun fikk meg til å føle meg like stor som en hundebæsj etter alle de fæle meldingene. Jeg ville egentlig ikke si det til folk i utganspunket etter nettopp min situasjon med tanke på at jeg ikke er sammen med BF og ikke har jobb, men nå etter de meldingene jeg fikk idag er jeg så glad for at jeg sa det alikevel til noen av venner og familie. Jeg ville vente til uke 12, for da er risikoen ute osv osv osv alt det der. Og alle ble oppriktig glad på mine vegne. Den gleden av at folk fikk vite det varte dessverre bare 2-3 uker. :sad010

  Jeg kan med hjerte si at mamma, bror min og de to venninnene mine (+ dere) som vet om dette om hun, at jeg kan stå opp med ryggen og egentlig bare si til hun lykke til videre i livet. For jeg har aldri opplevd at noen i hele mitt liv har sagt til meg så onskapsfulle ting.

  Når det er sagt, så er jeg likevel livredd for responsen fra hun nå, og jeg håper jeg får luftet ut alt.

  Ikke minst, tusen hjertelig takk for så fine ord og støtte. Dere aner ikke hvor mye det betyr for meg. Jeg har også delt dette i forum for oss som mistet før uke 12, for jeg visste ikke at det fantes, nettopp fordi "det er jo før uke 12".

  Nå hulker jeg her jeg sitter, men tusen takk for dere har vært her for meg, og litt ekstra til dere som visste om situasjonen min og kjenner igjen nicket mitt fra jeg delte litt av historien min ang min situasjon etter positiv test. :Heartred
   
  • Hjertelig Hjertelig x 13
 4. Jimsik Glad i forumet Maiblomstene 2020

  Og om dere trenger et tips omdere har tenkt på om hvordan dere vil si det, så er dette noe jeg hadde planlagt til søsteren min og datteren min. Litt dumt jeg ikke fikk oppleve det nå, men jeg syns tanken var ganske søt. Så selv om det finnes tusenvis av inspirasjon så ville jeg hvertfall dele min. :)

  53484783_2335267543410323_7808670926936997888_o.jpg
   
  • Hjertelig Hjertelig x 3
 5. konkillis Forelsket i forumet Oktoberlykke 2019

  Fy for ett rasshøl! Det der er hvertfall ingen venninne å ta vare på :smiley-angry016

  Ja det er en celleklump som faktisk vokser seg til å bli en liten skapning og det er noe av det vakreste som skjer med oss her i livet :Heartred men av og til går det ikke slik man ønsker, og da har faktisk de fleste av oss behov for å snakke om det, for å miste er knall tøft.
   
 6. MaiMamma2015 Forumet er livet Tilgangsansvarlig VIP Oktoberlykke 2019 ♡ Maibarna ♡

  Jeg syns du var tøff som sendte meldingen! ❤️
   
 7. LillyMom Gift med forumet *MIA* Oktoberlykke 2019

 8. Bebe2020 Flørter med forumet Maiblomstene 2020 Oktoberlykke 2019

  Det må være utrolig vondt - jeg har ikke ord. Det er bare SÅ godt å vite at du har mange gode mennesker rundt deg som kan støtte deg.
   
 9. B Elsker forumet

  Tilhører ikke denne termingruppe,men må bare si noe likevel. Først av alt,så er jeg lei for nå høre om ditt tap. Du har absolutt lov å være lei deg,føle det er tungt og trist og å ha en reaksjon på det som ikke ble. Det er ikke uvanlig,overdramatisk eller urimelig,det du føler er helt normalt.

  Så over til dette mennesket som har sendt deg disse meldingene. Dette er faktisk det verste jeg har hørt noen sinne om en som noen kaller venn. Dette mennesket må du bare kutte ut av livet ditt med en gang. Hun bidrar ikke med noe positivt,tvert om. Noe så hjerteløst og forferdelig har jeg aldri hørt om. At folk ikke skjønner sorgen og kan si dumme ting,det kan jo skje,men hun gjør jo narr av deg og følelsene dine og familien som gledet seg sammen med deg. Hun har jo verken empati eller respekt for deg, for et forferdelig menneske! Jeg blir helt kald når jeg leser hva hun skriver til deg. Hun kan jo ikke være helt god!!

  Ha folk rundt seg som bidrar positivt i livet ditt, og la sorgen gå sin gang. Kutt ut folk som bare er giftige og kalde mot deg.
   
  • Enig Enig x 1
 10. 1barnvilha2 Flørter med forumet

  For det første, for en gruuuusom venninne du har, som kan si noe sånn :( For det andre så vet jeg akkurat hvordan du har det da jeg opplevde MA i desember. Jeg følte ikke at sorgen min ble tatt på alvor. Jeg hadde dog ikke et foster i magen (tom livmor) men jeg sørget over det som så sårt var ønsket fra vår side. Jeg forstår godt at du vil og føler for å sørge. Det var jo et potensielt barn. Ditt barn. Jeg håper du fort blir gravid igjen og at du får oppleve det store med å føde barnet ditt <3 sender deg MANGE klemmer, og husk, de som ikke har vært igjennom det burde ikke ha noen formening om det. Vennene dine burde vært der for deg uansett hva!!
   
 11. Totti Forumet er livet Tilgangsansvarlig Marshmallows2021 Oktoberlykke 2019 Assistert-jentene

  Herregud! Det er jo helt sykt! Hadde det vært meg så ville jeg kutta kontakten, hun kan ikke være riktig god i hodet.. Skjønner godt at det gjør veldig vondt når ei som skal være din beste venninne skriver sånt.. huff, har nesten ikke ord!
   
 12. tolilla Forumet er livet Tilgangsansvarlig VIP Himmelbarn Oktoberlykke 2019 Høsthjerter 2017

  Nei vet du hva! Nå fikk jeg ordentlig vondt i meg!

  Jeg øker virkelig med deg, både såklart i må og med å miste en venninne.
  Det er mer enn å bare miste en "klump". En kan allerede se at det er et lite menneske, og som du skriver så fint- det har vært en del av deg allere i 9 uker. Du har kjent det på kroppen, at noe er i gjære med både kvalme og mer til. Og ikke minst, det er jo mye håp og glede, forventninger og spenning som du har kjent på lenge.

  Jeg synes du gå et meget godt svar til henne, det var åpent, ærlig og behersket. Det er synd at hun oppfører seg slik, jeg håper hun en gang i fremtiden vil kunne forstå hvor lite medfølende hun har vært, og be om unnskyldning.

  Det er kanskje en fattig trøst, men du har oss :Heartred
   
 13. hundegal Flørter med forumet Oktoberlykke 2019

  Hun bør du bare holde deg unna dette er noe av det værste jeg har hørt... Hun sier hun kun bryr seg om de som lever, men du lever jo.
  Uansett hva hun mener om å miste såpass tidlig, burde hun ha folkeskikk nok til å trøste deg og være der for deg og ikke si slike ting. :Heartbigred
   
 14. annafk Gift med forumet Maiblomstene 2016 Oktoberlykke 2019

  Det der er noe av det drøyeste jeg har lest, og er helt enig med alle andre over her!! Og jeg må bare spørre, hvor gammel er hu såkalte venninna di??
   
  • Enig Enig x 1
 15. FrkPippi Glad i forumet Tilgangsansvarlig Novemberbarna 19 VIP

  Hoppet inn her fra november

  Utrolig leit at du mistet. Jeg håper jeg aldri får oppleve det selv, men forstår st det er utrolig vondt :Heartred

  Og så...

  Jeg er målløs, og må skrive under på alle disse andres innlegg. Dette kvinnemenneske har en oppførsel som ikke kvalifiserer til å være noe annet enn en ufordragelig fittekjerring.
  Hvor gammel er hun? I mine ører ligner dette på hvordan 15 år gamle jenter mobber hverandre hvor eneste hensikt er å få den andre til å føle seg verst mulig. Dette er ikke greit, og håper hun opplever å miste et barn, og stå alene i det. Det er jo nettopp det som skjer med slike atlas, inhumane, egosistiske og selvsentrerte ugler. De er så giftige at de endrer opp som ensomme sure oppstøt uten nettverk.

  Unnskyld språket...

  :Heartbigred
   
 16. Lavendel81 Forumet er livet Oktoberlykke 2019 Assistert-jentene

  Jeg lurte også fælt på alder og tenkte hun her må vær ung og umoden men leste en annen plass at hun var 35!!!!:banghead:
   
 17. Jimsik Glad i forumet Maiblomstene 2020

  Ser flere spør:

  Hun er 35.

  Ingen barn fra før, og hun vil ikke ha barn heller.
   
 18. Aicelain Elsker forumet Marsboerne 20 18 Oktoberlykke 2019


  Du gjorde det rette. Fortelle henne hva du mistet, hva den «klumpen» betydde og mente for deg og andre. Og hva så om du ikke var sammen med barnefar, den ble skapt av en kjærlig handling mellom to mennesker uansett! Og var et lite lov som ble til mot alle ods. Hva sier barnefar til at du mista? Er han støttende?

  Og aldri ta hun venne tilbake. Hvem trenger fiender med slike «venner»? Blokker henne! Slik at du ikke kan ser hva hun skrive.f Du har åpne sår i sorgen, ikke la henne strø salt med å komme mer mer oppgulp og vonde ord. Det er å trø noen ned i gjørma. Du trenger ikke ene katta belastning nå. Hun mangler grunnleggende menneskelige egenskaper og jeg er glad hun ikke har barn! Det hun sier er så feil og kan sammenlignes om noen sier til noen som mista mora si «hva er det å være lei seg for? Mora di var gammel?» . Hun evner ikke å sette seg inn i andres situasjon.

  Jeg tror du er en god mor, fordi du har oppdratt en veldig empatisk datter :Heartred det er kanskje ikke alle 11 åringer som hadde vist hva man skulle si, men det kan din. Det et barn trenger er en god mor, ikke god pengbok. Så selvom du ikke hadde jobb, hadde spiren fått et godt liv med deg.
  Og selvom alt er vondt nå, ga den lille spiren deg 9 uker med glede og spenning. Stunder man tilbrakte som glad var vel aldri bortkastet vel? Ta vare på de gode minnene du hadde med minibabyen.

  Stå på jimsik, vær sterk. :love022Bare snakk med oss om det skulle være noe, og hun heksa fortjener ø bli hengt ut på nett og ha halve babyverden mot seg
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 19. HeltTexas Glad i forumet Oktoberlykke 2019

  Kjære deg! Dette er bare helt hårreisende! For en oppførsel fra et voksent menneske som i tillegg skal være din beste venn. Jeg har ikke ord. Sier meg bare enig i det alle andre sier. Denne «vennen» fortjener ingen plass i livet ditt!
  Jeg har mistet flere ganger, og det har vært en sorg både ved 7 og 17 uker. Selvfølgelig er det det! Fra den første positive testen vekker den lille spiren følelser i deg. Ønsker, planer, håp, drømmer og kjærlighet. Det er DITT barn du bærer i magen, klump eller ei. Og når man har kommet så langt som deg så ser det faktisk ut som et minimenneske. Det er ikke bare en klump!
  Det er lov å sørge! Det er riktig å sørge! Det er helt naturlig! Og ekte venner gråter med deg!
  Jeg føler veldig med deg, både for tapet av det bittelille barnet ditt og for måten en såkalt venn behandler deg.
  Drit i henne og omgi deg med dem som gjør deg godt! Sender deg en stor klem!:Heartred
   
  • Liker Liker x 1
 20. Enkefalos Forumet er livet VIP Septemberbarna 2019 Oktoberlykke 2019 Assistert-jentene Aprillykke 2017

  Så utrolig bra svar du skrev til henne. Veldig saklig og beherska. Jeg skjønner veldig godt at du følte for å gi henne et svar også. Viser at du ikke tar imot dritten hennes. Jeg tror neppe det endrer meningen hennes, men det må være godt å få det sendt. Kjemp på videre og hev deg over henne! ❤️ Stooor klem til deg! ❤️
   

Del denne siden